Kırmızı Et İndirimi Başladı! Yeni Fiyat Listesi Yüz Güldürdü

Kırmızı et fiyatları düştü. İndirim başladı, yeni fiyat listesi belli oldu.

Kırmızı Et İndirimi Başladı! Yeni Fiyat Listesi Yüz Güldürdü

Kırmızı et fiyatları ile ilgili son dakika haberi geldi. Kırmızı et fiyatlarına indirim uygulandı. Yeni fiyat listesi vatandaşın yüzünü güldürdü. Peki güncel kırmızı et fiyatları kaç TL oldu? Kırmızı et kilosu kaç TL ve ne kadar?

Et ve Süt Kurumu kırmızı et zamlı Geçtiğimiz günlerde açıklanmış %25'lik bir fiyat artışı yaşanmıştı. Bir süredir vatandaşlar kırmızı et almakta güçlük çekerken ne zaman indirim gelecek sorusu merak ediliyordu. Beklenen kırmızı et indirimi Nihayet duyuruldu. Kırmızı et fiyatları düştü. Güncel fiyat listesi vatandaşın yüzünü güldürdü. Peki kırmızı et fiyatları ne kadar oldu? Etin kilosu kaç TL?

KIRMIZI ET FİYATLARI DÜŞTÜ

Türkiye'deki ekonomik koşullar her geçen gün zorlanmaya devam ederken kırmızı et fiyatları da peş peşe zamlarla gündeme geliyor. Son dönemlerde yapılan zamlar tepki çekerken Et ve Süt Kurumu Geçtiğimiz günlerde yeni bir zam haberi vermiş kırmızı et fiyatlarında %25'lik bir artış gerçekleşmişti.

Son dakika haberine göre et fiyatlarına indirim Haberi geldi. Batman'da kilogramı 550 TL'den satılan süt danasının kilogram fiyatı uygulanan indirimle birlikte 520 TL'ye geriledi. Dana etinin kilogram fiyatı ise 500 TL'den satışa sunuluyor.

Uzun süreden beri hep gece çeken kırmızı et fiyatlarına indirim müjdesi vatandaşı da memnun etti. Özellikle yaklaşan bayram öncesi et almak isteyen vatandaşlar bu haberle ve yeni indirim listesi ile birlikte sevindi. Diğer yandan Yine Türkiye genelinde Kuzey 2 kilogram fiyatı 470 TL'den satışa sunulurken bayram sonrası kilogram fiyatının 440 TL'ye kadar gerilemesi bekleniyor.

Yine bazı Market zincirlerinde de kırmızı et fiyatlarına indirim uygulanıyor. Tarım Kredi marketi Migros Market ve Carrefour market indirimli satış yapmayı sürdürüyor.