1 Mayıs toplu taşıma için karar verildi! 1 Mayıs toplu taşıma bedava mı?

1 Mayıs İşçi Bayramı ile ilgili gözler toplu taşımaya çevrilmişti. 1 Mayıs’ta toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi merak ediliyordu. Toplu ulaşımla ilgili 1 Mayıs kararı geldi. İstanbul, Ankara, İzmir toplu taşıma ücretsiz mi?

1 Mayıs toplu taşıma için karar verildi! 1 Mayıs toplu taşıma bedava mı?

Nisan ayını uğurlarken Mayıs’ın ilk gününde 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlanacak. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde toplu taşıma araçları ücretsiz mi, bedava mı hizmet verecek merak ediliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir’de gözler 1 Mayıs tarihi için toplu ulaşım araçlarına çevrildi. Peki, 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi 2024? 1 Mayıs’ta otobüs, metrobüs, tramvay, Marmaray, metro, vapur ücretli mi, ücretsiz mi? 1 Mayıs toplu taşıma bedava mı Ankara? 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi İstanbul? 1 Mayıs toplu taşıma bedava mı İzmir? İşte tüm merak edilenler…

1 MAYIS 2024 TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

1 Mayıs İşçi Bayramı’nda toplu taşıma ücretsiz mi, bedava mı olacak araştırmaları sürüyor. Bu yıl 1 Mayıs Çarşamba gününe denk geliyor. 1 Mayıs günü toplu taşıma araçları ücretsiz mi olacak, toplu ulaşım bedava mı hizmet verecek şeklindeki araştırmalar devam ediyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Ankara, İstanbul ve İzmir’de raylı sistemler için karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

1-mayis-toplu-tasima-icin-karar-verildi-1-mayis-toplu-tasima-ucretsiz-mi.jpg

RAYLI SİSTEMDE ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK

Alınan karara göre 1 Mayıs İşçi Bayramı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Ankara, İstanbul ve İzmir’de raylı sistemde ulaşım ücretsiz olacak. Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kızılçeşme raylı sistem hattı ile Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattı seferleri ücretsiz olacak.