Edanur Gezer İBB’ye ait parkta hayatını kaybetmişti! İmamoğlu’ndan açıklama var

5 yaşındaki Edanur Gezer’in İBB’ye ait parkta hayatını kaybetmesi siyaset gündeminde de geniş yer bulmuştu. Siyaset gündeminde tartışma konusu olan olayla ilgili İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan açıklama geldi.

Edanur Gezer İBB’ye ait parkta hayatını kaybetmişti! İmamoğlu’ndan açıklama var

26 Nisan günü Küçükçekmece’deki Menekşe Sahil Parkı’nda İBB’nin yaptığı kazı çalışmasında oluşan su birikintisine düşen ve hayatını kaybeden 5 yaşındaki Edanur Gezer’in vefatı tüm Türkiye’yi gözyaşlarına boğmuştu. Siyaset gündeminde de tartışma konusu olan acı olayla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan açıklama geldi. Acı olayın yasını tutuyoruz diyen İmamoğlu, olayla ilgili başlatılan teftiş sürecinin de yakında tamamlanacağını duyurdu. İmamoğlu, ‘Bu olayın her zaman olduğu gibi siyasal istismar malzemesi haline getirilmesini de utanarak izliyoruz’ diyerek sitem etti.

5 YAŞINDAKİ EDANUR TÜRKİYE’Yİ GÖZYAŞLARINA BOĞDU

İstanbul’da Küçükçekmece’deki Menekşe Sahil Parkı’nda İBB’nin yaptığı kazı çalışmasında oluşan su birikintisine düşerek hayatını kaybeden 5 yaşındaki Edanur Gezer’in vefatı ailesini yıktı. Minik Edanur’un acı haberi tüm Türkiye’yi gözyaşlarına boğdu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Edanur Gezer’in vefatıyla ilgili sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

edanur-gezer-ibb-ye-ait-parkta-hayatini-kaybetmisti-imamoglundan-aciklama-var.jpg

İMAMOĞLU: UTANARAK İZLİORUZ

Edanur Gezer olayıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaşanan olayla ilgili üzüntüsünü dile getirdi ve ‘Küçük Edanur’un İBB’ye ait bir parkta yaşamını kaybetmesinin yasını tutuyoruz. Olayın hemen ardından başlattığımız teftiş süreci yakında tamamlanacak. Sorumluları cezasız bırakmayacağız. Adli makamların da soruşturması devam ediyor. Minik yavrumuzun acısını yaşarken bu olayın her zaman olduğu gibi siyasal istismar malzemesi haline getirilmesini de utanarak izliyoruz.’ dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoüğlu’nun 5 yaşındaki Edanur Gezer ile ilgili açıklaması şu şekilde;

edanur-gezer-ibb-ye-ait-parkta-hayatini-kaybetmisti-imamoglundan-aciklama-var-001.jpg