Emekliye EK PARA! Meclis Onayı ile 12000 TL Verilecek

Son dakika. Emekliye ek para için Meclis onayı çıktı. 12.000 TL ek ödeme o tarihte hesaplara yatacak.

Emekliye EK PARA! Meclis Onayı ile 12000 TL Verilecek

4A 4B 4C emeklisine ek para son dakika duyuruldu. TBMM onayı çıktı. Emekli maaşı alanlar için tarih verildi. Hesaplara yatacak ek para için TC kimlik numarası ile başvuru yapmak gerekiyor. İşte emekliye yeni ek ödeme şartları ve ödeme tarihleri…

TC kimlik numarası ile başvuru yapan emeklilere ek para ödemesi verilecek. TBMM onaylı ek ödeme için tarihler açıklandı. Emekliler, TC kimlik numarası ile başvuru yapmaları şartıyla ek para alabilecek. 4A 4B 4C emeklisi olmak hiç fark etmiyor. Mobil uygulama üzerinden başvuru yapanlar, ek koşul olmadan karşılıksız ve geri ödemesiz ek para alabiliyor. İşte tüm emeklileri ilgilendiren yeni ek ödeme ve detaylar…

4A 4B 4C EMEKLİSİ İÇİN EK PARA İMKANI

4A 4B 4C emeklisine ek para son dakika haberi TBMM’den geldi. Tüm emekliler için verilecek ek ödeme kamu bankaları tarafından yapılıyor. Bankalar, SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi ile dul ve yetim aylığı alanlara 12.000 TL’ye kadar ek ödeme yapıyor. Emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında verilen ek ödemeler dul ve yetim aylığı alanlar için ise 5000 TL olarak yapılıyor.

ÖDEMELER HEMEN BAŞLIYOR

16.2 milyon emekli için bir süredir bankalar tarafından verilen maaş promosyonu adeta bir ek gelir oluyor. Hem özel bankalar, hem de kamu bankaları, emekli maaş promosyonu kampanyalarını sık sık güncelliyor. Kamu bankaları da bayramdan hemen önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı üzerine promosyon ödemelerine zam yapmıştı. Artık bankalarda 8000 – 12000 TL arasında ödeme var. Üstelik emekliler başvuru yapar yapmaz ek ödeme alabiliyor. Beklemek yok, 3 iş günü içinde ödemeler hesaba yatıyor.

SON GÜN 31 MAYIS

Emekli promosyon kampanyaları aylık olarak güncelleniyor. Ziraat, Vakıf ve Halkbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyasında da son başvuru tarihi 31 Mayıs olarak açıklandı. Promosyon almak ve ek ödemeden faydalanmak isteyen emekliler Bu tarihe kadar mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden ya da şubelerden başvuru yapabilecek.