Kızıl Goncalar'a yeni oyuncu! Cüneyd'in babası Vahit geliyor

NOW TV'de yayınlanan Kızıl Goncalar’a yeni oyuncu geliyor. Sevilen oyuncu, Cüneyd’in babası Vahit karakteri ile diziye dahil oldu.

Kızıl Goncalar'a yeni oyuncu! Cüneyd'in babası Vahit geliyor

Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu eğitimlerin başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi hiç şüphesiz sezonun en ses getiren yapımı oldu.

Now TV ekranlarında hayatta pazartesi günleri yayınlanan Kızıl Goncalar son bölümü ile yine nefes keserken yeni bölüm içinde heyecan dorukta. Kızıl Goncalar dizisi ile ilgili yeni gelişmelerde var. Dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Kızıl Goncalar’a Cüneyd’in babası Vahit geliyor.

KIZIL GONCALAR’A YENİ OYUNCU

Kızıl goncalar, hem güçlü oyuncu kadrosu hem de konusu ile sezonun en çok ses getiren yapımı oldu. Birçok başarılı oyuncunun kadrosunda yer aldığı dizi yeni bir oyuncuya daha kucak açtı. Son dakika haberine göre Kızıl goncalar'a yeni oyuncu geliyor. Hem de çok kritik bir rol üstlenecek.

kizil-goncalara-yeni-oyuncu-cuneydin-babasi-vahit-geliyor-2.jpg

DİZİYE BOMBA TAKVİYE

Birsen Altuntaş'tan derlenen habere göre NOW’da her hafta Pazartesi günleri yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Kızıl Goncalar’a bomba bir isim katılıyor. Zaten güçlü ve geniş bir kadroya sahip olan diziye Cüneyd’in babası var hiç rolü ile başarılı oyuncu dahil oldu.

Her hafta başarılı performansı ile izleyicilerden tam not alan Mert Yazıcıoğlu'na eşlik edecek oyuncu Tolga Tekin oldu. Gold film imzalı Kızıl Goncalar dizisine katılan Tolga Tekin sosyal medyada da büyük ses getirdi. Sosyal medya kullanıcıları şimdi Vahit'in diziye girmesi ile birlikte dengelerin nasıl değişeceğini ve babasının Cüneyd’in hayatında nasıl bir rol oynayacağını merak ediyor.

Daha önce Paramparça dizisinde Özkan karakteri ile büyük ses getiren Tolga Tekin önümüzdeki günlerde Kızıl Goncalar kadrosunda yerini alacak.