O Emeklilere Kurban Bayramı'nda 5000 TL Ek İkramiye Jesti Geldi

Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ile ilgili son dakika haberi geldi. O emekliler, 3000 TL bayram ikramiyesine ek 5000 TL ikramiye alacak.

O Emeklilere Kurban Bayramı'nda 5000 TL Ek İkramiye Jesti Geldi

Emekli bayram ikramiyesi son dakika haberi. Kurban Bayramı öncesi devlet tarafından emeklilere verilecek 3000 TL'lik Bayram ikramiyesine ek 5.000 TL ikramiye sürprizi var. Milyonlarca emeklinin beklediği haber Nihayet verildi bayram ikramiyesi resmi geldi. Haziran ayında kutlanacak Bayram bayram öncesinde sadece o emeklilere 5.000 TL'lik ekstra ikramiye ödenecek. Emekliye ek ikramiye ile ilgili tüm detaylar netleşti. Son dakika 5000 TL Ek ikramiye müjdesinin şartları ve detayları…

16.2 milyon emekli vatandaş Kurban bayramı öncesi ödenecek olan bayram ikramiyesine zam gelip gelmeyeceğini merak ediyordu. Son dakika haberi ile 5000 TL ekstra ikramiye sürprizi geldi. Ancak bu ikramiye ödemesi sadece sınırlı sayıda emekli için verilecek. 3000 TL olarak ödenen Ramazan Bayramı ikramiyesine ek olarak 5.000 TL'lik ekstra ikramiye detayları belli oldu. Kurban Bayramı öncesi yatacak ekstra ikramiye ile birlikte emeklilerin olacağı bayram ikramiyesi toplam 8.000 TL'ye yükselmiş olacak.

BAYRAM İKRAMİYESİ MÜJDESİ VERİLDİ

Milyonlarca emekli devlet tarafından ödenen 3000 TL'lik Bayram ikramiyesini Ramazan Bayramı öncesinde almıştı. Geriye Kurban Bayramı ikramiyesi kaldı. Bu yıl Kurban Bayramı 16 Haziran'da kutlanacak. Emekli bayram ikramiyesi ödemelerinin ise bayramdan en az bir hafta önce hesaplara geçeceği düşünülüyor. Yani emekli Kurban Bayramı ikramiyeleri 10 Haziran'a kadar tamamlanacak. 3000 TL olarak yatacak olan bayram ikramiyesi ödemesi devlet tarafından verilecek. Ancak belediyelerden de sürpriz açıklamalar gelmeye devam ediyor. Milyonlarca emekliyi sevindirecek yeni karar az önce duyuruldu.

5000 TL’LİK EKSTRA İKRAMİYE ONAYLANDI

Emekli bayram ikramiyesi ile ilgili yeni gelişme Az önce son dakika olarak duyuruldu. Ceyhan Belediyesi tarafından ilçede yaşayan emekliler için Ekstra ikramiye kararı alındı. Adana Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar Tarafından yapılan açıklamaya göre emekliler için 5.000 TL'lik ekstra ikramiye belediye bütçesinden karşılanacak. Böylece Adana Ceyhan'da yaşayan emekli vatandaşlar toplam 8.000 TL bayram ikramiyesi almış olacak.

BELEDİYEDEN BAŞVURULAR KABUL EDİLİYOR

Ceyhan Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre 5000 TL'lik ekstra bayram ikramiyesi ödemesi ihtiyaç sahibi olan emeklilere verilecek nokta emekliler belediyeler aracılığıyla başvuru işlemlerini yapabilecek. Başvuru süreci ve inceleme tamamlandıktan sonra ekstra ikramiye ödemesi kurban bayramından hemen önce emeklinin hesabına yatacak. Konu ile ilgili daha detaylı bilgi almak isteyen emekliler belediyeleri ziyaret edebilir.