Özgür Özel’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mesir macunu hediyesi

Siyaset gündemi bugünkü Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel görüşmesine kilitlendi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde CHP lideri Özel’i ağırladı.

Özgür Özel’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mesir macunu hediyesi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 2 Mayıs 2024 Perşembe (bugün) saat 16.00 sıralarında AK Parti Genel Merkezi’ne geldi ve Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme gerçekleştirdi. 1 saat 35 dakika süren görüşme ile ilgili detaylar gelmeye başladı. AK Parti ve CHP kulisleri, iki lider arasındaki görüşmenin olumlu bir havada geçtiğini aktardı. Özgür Özel’den Erdoğan’a ‘Cumhuriyet Ateşi’ isimli bir obje ve mesir macunu hediyesi takdim edildi.

GÖRÜŞME OLUMLU GEÇTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel’in görüşmesinin ardından CHP cephesinden ilk kulis bilgisi geldi ve görüşmenin son derece olumlu ve verimli geçtiği aktarıldı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’ye iade-i ziyaret yapacağı aktarıldı. AK Parti kaynakları da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakın zamanda CHP’ye iade-i ziyarette bulunacağını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i 31 Mart Yerel Seçimlerindeki başarından dolayı tebrik ettiği de aktarılan bilgiler arasında.

ozgur-ozel-den-cumhurbaskani-erdogan-a-mesir-macunu-hediyesi-001.jpg

ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A HEDİYE

CHP Genel Başkanı Özel’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘Cumhuriyet Ateşi’ isimli bir obje ile Manisa’daki Uluslararası Mesir Macunu Festivali’nden getirdiği mesir macununu hediye ettiği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise AK Parti Genel Merkezi’nde konuk ettiği Özel’e fincan takımı, çay ve bal hediye etti.

ozgur-ozel-den-cumhurbaskani-erdogan-a-mesir-macunu-hediyesi.jpg