Terör örgütü PKK’nın sözde sorumlusu ahırda ata tecavüz ederken yakalandı

Terör örgütü PKK’nın sözde sorumlusunun ahırda bir ata tecavüz ederken yakalandığı öğrenildi. PKK terör örgütünün sözde Avrupa sorumlusunun bir ahıra girerek ata tecavüz ettiği ve üç gün sonra ata yine tecavüz etmeye kalktığı belirtildi.

Terör örgütü PKK’nın sözde sorumlusu ahırda ata tecavüz ederken yakalandı

İsveç’te terör örgütü PKK’nın sözde Avrupa sorumlusunun polis tarafından ahırda ata tecavüz etmek üzereyken suçüstü yakalandığı öğrenildi. Bu olaydan günler önce bir ahıra girerek ata tecavüz eden PKK terör örgütünün sözde sorumlusu Senanik Öner’in üç gün sonra yine ata tecavüz etmeye kalktığı ve polis tarafından suçüstü yakalandığı aktarıldı. Polise bıçakla saldırdığı belirtilen Öner’in çeşitli suçlardan 30 yıl hapis cezası alması bekleniyor.

ATA TECAVÜZ EDERKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDI

PKK terör örgütünün sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner’in bir ahırda ata tecavüz etmek üzereyken suçüstü yakalandığı aktarıldı. İsveç’in Helsinborg kentinde yaşandığı belirtilen mide bulandırıcı olayla ilgili aktarılan detaylar pes dedirtti. Bir ahıra giren ve ata tecavüz ettiği belirtilen terör örgütü PKK’nın sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner, üç gün sonra ata yine başka bir ata tecavüz etmeye kalktı ve polis tarafından suçüstü yakalandı.

teror-orgutu-pkk-nin-sozde-sorumlusu-ahirda-ata-tecavuz-ederken-yakalandi.jpg

POLİSE BIÇAKLA SALDIRDI

Bir ahıra girerek ata tecavüz eden ve üç gün sonra başka bir ata tecavüz etmeye kalktığı esnada polis tarafından suçüstü yakalanan Öner’in gözaltına alınmamak için direndiği ve polise bıçakla saldırdığı da aktarılan bilgiler arasında. Terör örgütü PKK’nın sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner’in çeşitli suçlardan 30 yıl hapis cezası alması bekleniyor.