Beni Afra'ya benzetmeyin diyerek veryansın etti

Bahar dizisinde Umay karakterine hayat veren Alisa Sezen Sever, sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak isyan etti.

Beni Afra'ya benzetmeyin diyerek veryansın etti

Afra Saraçoğlu'na benzetilmesinden duyduğu rahatsızlığı ifade eden Sever, takipçilerine "Bazı anlarda, bazı fotoğraflarda evet ben de çok benzetiyorum ama bazı durumlarda da alakamız yok. İki durumda da artık benzetilmekten çok yoruldum. Çok teşekkür ederim ama lütfen artık benzetmeyin beni" ifadelerini kullanarak isyan etti. "Bahar" dizisinde Umay karakterine hayat veren Alisa Sezen Sever, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak sevenlerine sitem etti.

beni-afraya-benzetmeyin-diyerek-veryansin-etti.jpg

“BENZETİLMEKTEN ÇOK YORULDUM”

Paylaşımında, "Yalı Çapkını" dizisinin başrolü Afra Saraçoğlu'na benzetilmesinden ötürü sitem eden genç oyuncu, kendisinin bu durumdan yorulduğunu ifade etti. Genç oyuncu yaptığı video paylaşımında, "Bazı anlarda, bazı fotoğraflarda evet ben de çok benzetiyorum ama bazı durumlarda da alakamız yok. İki durumda da artık benzetilmekten çok yoruldum. Çok teşekkür ederim ama lütfen artık benzetmeyin beni" şeklinde konuştu.

beni-afraya-benzetmeyin-diyerek-veryansin-etti-001.jpg

ALİSA SEZEN SEVER KİMDİR?

2006 İstanbul’da dünyaya gelmiş olan olan Alisa Sezen Sever, genç oyuncular arasında başarılı bulunmaktadır. Pek çok reklam filminde yer alan Sever; Muhteşem Yüzyıl, Fatih Harbiye, Güllerin Savaşı gibi başarılı yapımlarda rol alan genç oyuncu, son olarak da Evli ve Öfkeli, Sahipli, Keşke Hiç Büyümesek, Tozkoparan İskender gibi dizilerde izleyici karşısına çıkmıştır. Şimdilerde Show TV’nin sevilen dizisi “Bahar”da Umay karakterine hayat veren Alisa Sezen Sever, oyunculuk yeteneği ve gelecek vadeden performansıyla Türk dizi sektöründe adından söz ettirmeyi başarıyor.