Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan imam nikahı kıydı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan, Yeniköy'deki evlerinde imam nikah kıydı.

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan imam nikahı kıydı

Kendinden 41 yaş küçük sevgilisi ile olaylı ayrılığının sonrasında gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, Gülseren Ceylan ile tekrardan bir araya geldiğini duyurmuştu. İlişkilerini dolu dizgin yaşamaya devam eden ikili, son olarak Yeniköy'deki evlerinde dini nikah kıydı.

mehmet-ali-erbil-ve-guseren-ceylan-imam-nikahi-kiydi.jpg

YENİKÖYDE DİNİ NİKAH KIYDILAR

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşk gündemde bomba etkisi yaratmıştı. İlişkileri ve yaş farkıyla gündemden düşmek bilmeyen çiftin ilişkilerinin ciddileşmesi beklenirken aldıkları ayrılık kararı herkeste şaşkınlık yaratmıştı. Gülseren Ceylan ünlü şovmen ve ilişkisi ile ilgili yaptığı çarpıcı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Fakat ayrılık uzun sürmedi , çift bugün Yeniköy'deki evlerinde dini nikah kıydıklarını duyurdular.

mehmet-ali-erbil-ve-guseren-ceylan-imam-nikahi-kiydi-001.jpg

GÜLSEREN CEYLAN KİMDİR?

Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan'ın 26 yaşında olduğu bilinmektedir. Bir magazin programına telefonla bağlanan Gülseren Ceylan , "Öncellikle ben 24 değil 26 yaşındayım. Mehmet Ali Erbil'in kriterlerine uyuyorum. Mehmet Ali Erbil ile ciddi bir yoldayız, bütün ailesi de biliyor. Mali'yi tanıyan herkes ondan neden etkilendiğimi bilir. Durumun parayla ilgisi yok. Ben onun yanında çok mutluyum. Hayatımda hiç mutlu olmadığım kadar mutluyum kimsenin ne dediği de umurumda değil" şeklinde ifadeler kullanmıştı.