Yeşim Erçetin’in acı günü! Eşi feci şekilde hayatını kaybetti

Bir zamanların popüler ismi olan eski manken ve şarkıcı Yeşim Erçetin, 2 sene önce nikah masasına oturduğu eşi Fevzi Kardeseci yaşamını yitirdi.

Yeşim Erçetin’in acı günü! Eşi feci şekilde hayatını kaybetti

Yeşim Erçetin, geçtiğimiz haftalarda paylaştığı görüntülerle eşinden şiddet gördüğünü ve boşanma davası açacağını ifade etmişti. Miami'de yaşamını sürdüren Yeşim Erçetin, eşinin ani ölümüyle büyük bir yıkım yaşadı ve sosyal medya hesabından "Acım çok büyük" ifadelerini kullandığı bir not yazdı. Bir zamanların popüler ismi eski manken ve şarkıcı Yeşim Erçetin, 2 sene önce nikah masasına oturduğu eşi Fevzi Kardeseci'yi kaybetti.

yesim-ercetinin-aci-gunu-esi-feci-sekilde-hayatini-kaybetti-001.jpg

ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEMİŞTİ

Yeşim Erçetin geçtiğimiz günlerde paylaştığı görüntülerle eşinden şiddet gördüğünü dile getirmişti. Eşinin kumar oynadığın, bu yüzden şiddet gördüğünü belirten şarkıcı boşanma davası açacağını söylemişti. Evliliğinin sonrasında Miami'ye yerleşen ünlü şarkıcı burada doğum koçluğu yapmaya başladığını duyurmuştu. Birkaç gün önce yaptığı bir paylaşımla şiddet gördüğünü dile getiren Yeşim Erçetin yaptığı açıklamada, "Kafama vurdu, yüzümü cama çarptım. Sebep kumar. Arkadaşımın evine sığındım, boşanma davası açıyorum. Artık paylaşılabilecek bir olay. Zaten şiddettin her türlüsü olmamalı. Yaşadığım çok trajik bir hikâye. Evlendiğimden beri sorunlar yaşadık, üstesinden geldik. Çok severek evlendim. Talihsiz olaylar geldi arka arkaya" şeklinde ifadeler kullandı.

yesim-ercetinin-aci-gunu-esi-feci-sekilde-hayatini-kaybetti.jpg

YEŞİM ERÇETİN KİMDİR?

Fevzi Kardeseci ile evli olan Yeşim Erçetin 1979 yılında İstanbul’da dünyaya hayata gözlerini açmıştır. 44 yaşında olan ünlü şarkıcının “Aşk İçin” isimli bir albümü bulunmaktadır. 2006 yılında Boy Farkı, 2009 yılında Ümitsiz Vaka, Banane ve Cicim Ayları parçalarını müzikseverlerin beğenisine sunan Yeşim Erçetin’in Lara Yağmur Orhon adında bir kızı vardır.