Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel arasındaki görüşmenin yeri ve saati belli oldu

Gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında yapılacak görüşmeye çevrildi. 2 Mayıs olarak belirlenen görülmenin detayları gelmeye devam ediyor. Görüşmenin yeri ve saati de belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel arasındaki görüşmenin yeri ve saati belli oldu

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından sık sık Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşme çağrısı yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan randevu talep etmiş ve belirlenen tarih ve yer fark etmeksizin görüşmeye hazır olduğunu belirtmişti. Özel’in randevu talebi yanıt bulmuş ve ikili arasındaki görüşmenin tarihi belirlenmişti. Erdoğan ve Özel arasındaki görüşme 2 Mayıs 2024 Perşembe günü gerçekleşecek. İşte görüşmenin saati ve yeri…

2 MAYIS’TA GÖRÜŞECEKLER

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşmenin tarihi 2 Mayıs olarak açıklanmıştı. Erdoğan ile Özel, 2 Mayıs 2024 Perşembe günü görüşecek. Gözler görüşmenin gerçekleşeceği yer ve saate çevrilmişti. Kritik görüşmenin yeri ve saati de belli oldu.

cumhurbaskani-erdogan-ile-ozgur-ozel-arasindaki-gorusmenin-yeri-ve-saati-belli-oldu.jpg

AK PARTİ GENEL MERKEZİ’NDE GÖRÜŞECEKLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 2 Mayıs Perşembe günü saat 16.00’da Ankara’daki AK Parti Genel Merkezi’nde görüşecek. Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşme ile ilgili konuşmuş ve görüşmede masaya yatıracağı konuları ele almıştı. CHP lideri bu görüşmede, belediyelerin sorunlarından, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararlarına uyulmasına kadar üzerinde konuşulması gereken önemli konular olduğunu ifade etmiş ve dış politikaya da değineceklerini aktarmıştı.