Arda Güler Real Madrid’in kritik maçında ilk 11’de

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler, Real Madrid’in kritik maçında ilk 11’de yer almaya hazırlanıyor. Güler, ilk çıktığı ilk 11’de muhteşem bir gol kaydetmiş ve takımına gollü katkı sağlamıştı.

Arda Güler Real Madrid’in kritik maçında ilk 11’de

Arda Güler, formasını giydiği Real Madrid’le ilk 11 maçına Real Sociedad maçında çıkmıştı. Maçın ilk yarısında attığı golle galibiyeti getiren genç yıldız ikinci ilk 11 maçına hazırlanıyor. Güler’in Cadiz maçında ikinci kez ilk 11’de olacağı belirtiliyor. Real Madrid, Barcelona’nın puan kaybetmesi durumunda bu hafta şampiyonluğunu ilan edebilir.

ÇIKTIĞI İLK 11 MAÇINDA GOL KAYDETTİ

Real Madrid forması giyen Milli yıldızımız Arda Güler, geçtiğimiz hafta çıktığı ilk 11 maçında muhteşem bir gol kaydetmiş ve attığı golle takımına galibiyeti getirmişti. La Liga’da ilk 11’ine çıkan Arda’nın golü uzun süre spor manşetlerinde yer almıştı. Şimdi ise gözler Cumartesi günü oynanacak Real Madrid-Cadiz maçında. Güler’in bu maçta ikinci kez ilk 11’de yer alacağı belirtiliyor.

arda-guler-real-madrid-in-kritik-macinda-ilk-11-de.jpg

REAL MADRID ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN EDEBİLİR

Real Madrid, 4 Mayıs Cumartesi günü rakibi Cadiz ile kozlarını paylaşacak. Arda Güler’in de ilk 11’de yer alması beklenen karşılaşma için nefesler tutuldu. Real Madrid formasıyla ilk çıktığı ilk 11 maçında takımına 3 puanı getiren golü atan Arda Güler, Cadiz maçında ikinci kez ilk 11’de olacak. Real Madrid, Barcelona’nın puan kaybetmesi durumunda bu hafta şampiyonluğunu ilan edebilir. La Liga’nın bitimine 4 hafta kalırken şimdi tüm gözler Real Madrid-Cadiz, Girona-Barcelona maçlarının sonucuna çevrildi.