Volkan Demirel İstifa etti! Hatayspor’da bir dönem sona erdi

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in görevinden istifa ettiği iddiası kısa sürede spor manşetlerinin en üst sırasına yerleşti. Demirel’in istifasını Hatayspor yönetimine sunduğu öne sürüldü.

Volkan Demirel İstifa etti! Hatayspor’da bir dönem sona erdi

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, istifasını yönetime sundu. Volkan Demirel’in Hatayspor Teknik Direktörlüğü görevinden istifa ettiğine dair iddia kısa sürede gündeme otururken sosyal medyada da bu konu konuşulmaya başlandı. Şimdi gözler Volkan Demirel ve Hatayspor’dan gelecek açıklamaya çevrildi.

İSTİFA KARARI ALDI

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in görevinden ayrılma kararı aldığı iddia ediliyor. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Demirel, ,st,fa kararını Hatayspor yönetimine sundu. Kısa sürede spor manşetlerinde üst sıralarda yer almaya başlayan istifa iddiası sonrası gözler Volkan Demirel ve Hatayspor yönetimine çevrildi.

AÇIKLAMASI GÜNDEM OLMUŞTU

Volkan Demirel'in Başakşehir'le oynadıkları ve 2-1 mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklama gündem olmuştu. Maç sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, 'Belki istifa eder misin, etmez misin, tribünler bağırıyor, haklılar, saygı duyuyorum. Yazıyorlar, haklılar, saygı duyuyorum. Ama dediğim gibi bundan sonra benden sonra buraya 4 maçlık birisi de gelse, belki istifa etmek istedim, etmem de gerekiyordu ama olmadı. Neden olmadığını da yeri gelince konuşuruz.' demişti.

volkan-demirel-istifa-etti-hatayspor-da-bir-donem-sona-erdi.jpg

HATAYSPOR 33 PUANLA 18. SIRADA

Süper Lig'de 35. Hafta maçları başlıyor. Süper Lig ekibi Hatayspor, 33 puanla 18. sırada yer alıyor. Yeni haftaya düşme hattı içerisinde giren Hatayspor, Süper Lig'de oynadığı son 4 maçta galibiyet alamadı. Hatayspor ligin 35. Haftasında 5 Mayıs 2024 Pazar günü saat 19.00'da Gaziantep FK ile mücadele edecek.