DGS başvuru tarihi belli oldu! Dikey Geçiş Sınavı başvuruları başlıyor

Dikey Geçiş Sınavı ile ilgili başvuru tarihi araştırmaları başladı. DGS başvuruları ne zaman başlayacak, Dikey Geçiş Sınavı (DGS) başvuru tarihi açıklandı mı şeklinde sorulara yanıt aranıyordu. DGS sınav başvuru tarihi belli oldu.

DGS başvuru tarihi belli oldu! Dikey Geçiş Sınavı başvuruları başlıyor

2 yıllık ön lisans eğitimini 4 yıllık lisans eğitimine tamamlamak isteyenlerin katılım sağladığı DGS sınavının bu yılki başvuru ve sınav tarihi merak ediliyor. Dikey Geçiş Sınavı’na katılım sağlayacak olan adaylar sınav başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak şeklinde araştırmalarını yapıyor. Pek, DGS sınav başvuruları başladı mı 2024? DGS sınav başvuru tarihi belli oldu mu 2024? 2024 DGS sınavı ne zaman? Dikey Geçiş Sınavı başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

DGS BAVURU TARİHİ 2024

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) başvuruları ile ilgili detaylar belli oldu. DGS sınavına katılım sağlayacak olan adaylar, başvuru tarihini araştırıyor. 2024 DGS sınavının tarihi ve 2024 DGS sınavının başvuruları merak ediliyor. DGS sınav başvuruları 10 Mayıs 2024 tarihinde başlayacak ve 20 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek.

dgs-basvuru-tarihi-belli-oldu-dikey-gecis-sinavi-basvurulari-basliyor.jpg

DGS GEÇ BAŞVURU TARİHİ

DGS ile ilgili geç başvuru tarihi de araştırılıyor. DGS sınavında normal başvurular 10-20 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak. DGS geç başvuruları ise 28 Mayıs 2024 tarihinde alınacak. Bu yılki DGS sınavı ile ilgili merak edilen bir diğer önemli detay ise sınav başvuru ücreti. 2024 DGS sınav başvuru ücreti henüz netlik kazanmadı. DGS sınavının geçen yılki başvuru ücreti 270 TL olarak açıklanmıştı. Bu yılki sınav ücreti belli olduğunda detayları sizlerle paylaşacağız.

dgs-basvuru-tarihi-belli-oldu-dikey-gecis-sinavi-basvurulari-basliyor-001.jpg

2024 DGS TARİHİ

2024 DGS sınavı 30 Haziran tarihinde uygulanacak. Dikey Geçiş Sınav sonuçları ise 14 Ağustos 2024 tarihinde açıklanacak.