Faizsiz Kredi İçin SON ÇAĞRI! 3 Banka Aynı Anda Açıkladı

3 banka aynı anda faizsiz kredi için son çağrı yaptı. Acil paraya ihtiyacı olan son ihtiyaç kredisi fırsatını kaçırmasın.

Faizsiz Kredi İçin SON ÇAĞRI! 3 Banka Aynı Anda Açıkladı

Nakit sıkışıklığı olan ve faizsiz kredi almak isteyenler için dikkat. 3 banka son çağrı yaptı. Başvuru yapan 18 yaş üstü herkese faizsiz kredi imkanı verilecek. Düzenli geliri olan, bankaların kara listesinde olmayan herkes başvuru yapabiliyor. Peki ne kadar faizsiz kredi verilecek? 0 faizli kedi şartları neler? İşte faizsiz kredi kampanyası ile ilgili merak edilenler…

Acil paraya ihtiyacı olan vatandaşlar çareyi bankalardan kredi kullanmakta buluyor. Ancak son yıllarda yapılan faiz artışları nedeniyle ihtiyaç kredisi faiz oranları da resmen arşa çıkmış durumda. O sebeple birçok kişi faizsiz kredi fırsatlarını değerlendirmek için bankaların yeni kampanyalarını yakından takip ediyor. Peki hangi bankalar faizsiz kredi veriyor? Bankalardan faizsiz kredi almak için başvuru şartları neler? Merak edilen detaylar tek tek belli oldu. 3 banka faizsiz kredi için son Çağrı yaptı. İşte faizsiz kredi veren bankalar Mayıs 2024…

FAİZSİZ KREDİ VEREN BANKALAR MAYIS 2024

Milyonlarca kişinin gündeminde nakit ihtiyaçlarını karşılamak var. Türkiye'deki ekonomik koşulların zorluğu nedeniyle birçok vatandaş çareyi banka kredisi kullanmakta buluyor. Ancak son dönemlerde faiz oranlarının da yükselmesi ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanmak çok zor bir hale geldi. O sebeple de faizsiz kredi veren bankalar listesi merak ediliyor. 3 bankadan vatandaşa faizsiz kredi desteği müjdesi verildi. İşte faizsiz kredi veren bankalar:

Akbank: Yeni müşterilerine özel yepyeni bir faizsiz kredi paketi hazırlayan Akbank 20.000 TL'ye kadar kredi kullandırıyor. Üstelik Tek kuruş faiz de almıyor.

Garanti BBVA: Faizsiz kredi fırsatı bekleyenler için bir güzel haberde Garanti Bankası'ndan geldi. Garanti BBVA, Nakit paraya sıkışan ve yeni müşteri olanlar için 25.000 TL'ye kadar faizsiz kredi desteği veriyor.

Enpara.com: Yine nakit ihtiyacı olanlar için enpara.com da faizsiz kredi veren bankalar arasında yer alıyor. 15.000 TL'ye kadar faizsiz kredi yeni müşteri olanları bekliyor.

FAİZSİZ KREDİ ALMA ŞARTLARI NELER?

Bankalar Mayıs 2024 faizsiz kredi kampanyalarını peş peşe duyururken son Çağrı da yapıldı. En geç 31 Mayıs tarihine kadar başvurusunu yapanlar faizsiz kredi alma fırsatına sahip olacak. Faizsiz kredi kullanabilmek için Yukarıdaki bankaların yeni müşterisi olmak aynı zamanda düzenli gelire sahip olarak bankaların Kara listesinde bulunmamak yer alıyor. Bu şartlara uygun olanlar faizsiz kredi için bankaların mobil uygulamaları üzerinden başvurularını yapabiliyor.