Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri yayınlandı

Cem Garipoğlu’nun 2014 yılında yapılan otopsisine ait görüntüler yayınlandı. Görüntülerin paylaşılması sosyal medyada da gündem oldu.

Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri yayınlandı

Cem Garipoğlu, 15 yıl önce o dönem 17 yaşında olan sevgilisi Münevver Karabulut'u vahşice katletmişti. Varlıklı bir ailenin oğlu olan cenderipoğlu uzun süren kaçışın ardından yakalanmış ve tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Ardından da Cem Garipoğlu'nun hapiste intihar ettiği açıklanmıştı.

Ancak uzun yıllar boyunca bu intihara Kimse inanmadı. Sık sık Mezarın açılması istenirken adli tip Kurumu tarafından yapılan otopsinin bilirkişi tarafından incelenmesi de gündeme geldi. Savcılık tarafından yeniden başlatılan soruşturma kapsamında Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri yayınlandı. Ayrıca otopsi raporu da sosyal medyada paylaşıldı.

Ancak sosyal medya kullanıcıları yayınlanan otopsi raporuna da görüntülerine de inanmadın. Münevver Karabulut'un Ailesi hala Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasını istiyor. Mezarın açılıp açılmayacağını bilirkişi raporunun ardından savcılık karar verecek.