Zehra Güneş tarzıyla beğeni topladı

Bir marka etkinliğine konuk olarak katılan Zehra Güneş Sinem Kobal ve Ahsen Eroğlu ile buluştu.

Zehra Güneş tarzıyla beğeni topladı

Etkinlikte söyleşiye de katılan başarılı sporcu sosyal medyada kendisine yapılan eleştirilere dair "Linçlenen bir insanım, evet! Bir insan olarak bence çok acımasız bir şey!" ifadelerini kullandı. Zehra Güneş, Ahsen Eroğlu ve Sinem Kobal, Zeynep Üner’in moderatörlüğünde bir marka etkinliğinde “İyi Miyiz” söyleşisine konuk olarak katıldı. Genç yaşında spor dünyasında büyük başarılara imza atmayı başaran voleybolcu Zehra Güneş sade tarzıyla yine büyük beğeni toplamayı başardı.

zehra-gunes-tarziyla-begeni-topladi.jpg

“ÇOK ACIMASIZCA”
VakıfBank ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızlarından olan Zehra Güneş söyleşide linç kültürüne dair yaptığı açıklamalarla da dikkatleri üzerine toplamayı başardı. ‘Eleştiriye çok açık bir insanım. Ama beni tanıyan insanlar tarafından yapılan eleştirileri ciddiye alıyorum" şeklinde konuşan başarılı voleybolcu devamında şu ifadeleri kullandı: "Çünkü beni tanımayan bir insan o an ne yaşadığımı neden böyle bir tutum sergilediğimi bilemez. Linçlenen bir insanım, evet! Bir insan olarak bence çok acımasız bir şey! Çünkü ışıkların altında olan biziz, sahnede olan biziz. En iyimizi göstermeye çalışan biziz. Karanlıktayken yorum yapmak çok kolay. Çok acımasız geliyor. İnsanlar biraz kendilerini bizim yerimize koyup yorum yapmaya çalışsalar bence hiçbir şey yazamazlar” dedi.

zehra-gunes-tarziyla-begeni-topladi-001.jpg

ZEHRA GÜNEŞ KİMDİR?
Zehra Güneş 7 Temmuz 1999, Kartal, İstanbul’da dünyaya gelmiştir, orta oyuncu pozisyonunda görev alan Türk voleybolcu. VakıfBank SK ve Türkiye kadın millî voleybol takımı oyuncusu. Voleybola 13 yaşında VakıfBank'ta başlamıştır. İki yıl üst üste hem Yıldız hem Gençlerde Türkiye Şampiyonluğu yaşamıştır.