Çığ altında kalan minibüs aylar sonra ortaya çıktı

Çığ altında kalan ve aylar sonra ortaya çıkan minibüsün görüntüleri kısa sürede gündemde yer alırken herkes minibüsün aylar sonra gün yüzüne çıkmasını konuşuyor. Minibüsün tam 5 ay sonra ortaya çıktığı öğrenildi.

Çığ altında kalan minibüs aylar sonra ortaya çıktı

Sosyal medyanın gündeminde çığ altında kalan ve tam 5 ay sonra ortaya çıkan minibüs var. Van-Bahçesaray yolu yaklaşık 5 aydır yoğun kar ve çığ sebebiyle ulaşıma kapalıydı. Havaların ısınmaya başlamasıyla beraber açılma çalışmaları devam ederken tam 5 ay önce bölgede çığ altında kalan bir minibüs de gün yüzüne çıktı. Çığ altında kalan ve aylar sonra ortaya çıkan minibüsü görenler o kareleri paylaşmaya başladı.

ÜZERİNE ÇIĞ DÜŞEN MİNİBÜS 5 AY SONRA ORTAYA ÇIKTI

Van-Bahçesaray Karayolunda 2023 yılının Aralık ayında yaşanan çığ düşme olayı sonrasında yol kapanmış ve vatandaşlar da araçlarını o bölgede bırakarak gitmişti. Bırakılan araçlar arasında yer alan bir minibüsün üzerine gece yarısı bir çığ daha düşmüştü. Havaların ısınmasıyla beraber yol açma çalışmaları başlarken bu çalışmalar esnasında üzerine çığ düşen minibüs tam 5 ay sonra bulundu.

cig-altinda-kalan-minibus-aylar-sonra-ortaya-cikti.jpg

SAHİBİNE TESLİM EDİLECEK

Üzerine çığ düşen ve aylar sonra ortaya çıkan minibüsün fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu. Minibüsün ekipler tarafından olduğu alandan çıkarılarak sahibine teslim edileceği öğrenildi.