Sudan Cumhurbaşkanı’nın oğlu Ankara’da geçirdiği kazada hayatını kaybetti

Sudan Cumhurbaşkanı’nın oğlu Ankara’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Kazayla ilgili detaylar merak edilirken söz konusu kazanın 6 Nisan tarihinde meydana geldiği aktarıldı. Mohamed A. Fettah el-Burhan Rahman, yaşamını yitirdi.

Sudan Cumhurbaşkanı’nın oğlu Ankara’da geçirdiği kazada hayatını kaybetti

Sudan Cumhurbaşkanı Abdulfettah el-Burhan'ın oğlu Mohamed A. Fettah el-Burhan Rahman, 6 Nisan tarihinde Ankara'da trafik kazası geçirmiş ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Yaklaşık 1 aydır hastanede tedavi altında olan el-Burhan Rahman, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

MOTOSİKLET KAZASINDA AĞIR YARALANMIŞTI

6 nisan tarihinde Ankara'da motosiklet kazası geçiren ve ağır yaralanan Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohamed Abdulfettah el-Burhan Rahman, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Yaklaşık 1 aydır hastanedeki tedavisi devam eden el- Buran Rahman'ın hayatını kaybettiği bilgisine yer verildi.

sudan-cumhurbaskaninin-oglu-ankara-da-gecirdigi-kazada-hayatini-kaybetti.jpg

VEFAT HABERİ AİLESİNE İLETİLDİ

Kaza, 6 Nisan tarihinde akşam saatlerinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, Gölbaşı ilçesine bağlı olan Kızılcaşar Mahallesi Kiraz Bulvarı'nda motosiklet ile hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü el-Burhan Rahman, savrularak ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında ambulansla Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırılan ve yoğun bakım servisine alınan el-Burhan Rahman, bugün, yaklaşık 1 aydır süren yaşam mücadelesini kaybetti. Vefat haberinin Sudan Cumhurbaşkanı ve ailesine iletildiği de aktarılan bilgiler arasında yer aldı.