Cumhurbaşkanından 19.15'te Gelen Müjde ile Emeklilere Kişi Başı 14.000 TL Ödeme Verilecek!

Emeklilere özel 14 bin TL'lik nakit destek ödemesi var. 19.15'te gelen müjde emekli maaşı alanları bayram ettirecek.

Cumhurbaşkanından 19.15'te Gelen Müjde ile Emeklilere Kişi Başı 14.000 TL Ödeme Verilecek!

Emeklilere TEB’den son dakika haberi geldi. Emekli maaşı alan ve 36 ay boyunca Türk Ekonomi Bankasından maaş alma taahhüdü veren emeklilere 14 bin liraya varan promosyon desteği verilecek. Ayrıca bunun yanı sıra çiftçilikle uğraşan emekliler harman kart ve kredili mevduat hesabı ile de desteklenecek.

TEB’den emekli maaşı alan vatandaşlara güzel haber geldi. Emekli olan ve aynı zamanda çiftçilikle uğraşan vatandaşlar için Türk Ekonomi Bankası'nda yepyeni bir kampanya başladı. Bankanın mobil uygulaması üzerinden, müşteri hizmetleri hattı aracılığı ile ya da internet şubesi üzerinden başvuru yapan emekliler 14.000 TL'ye kadar nakit destek ödemesi alabilecek. Promosyon kampanyasını güncelleyen Türkiye Ekonomi Bankası, Çiftçilikle uğraşan emeklilere ekstra destekler de sağlayacak.

EMEKLİYE BAYRAM ETTİRECEK 14.000 TL'LİK ÖDEME

Türk Ekonomi Bankası tarafından emeklileri bayram ettirecek 14 bin TL'lik promosyon ödemesi desteği geldi. Emekli maaşı alanlar başvuru işlemlerini mobil bankacılıktan internet bankacılığından veya şubelerden rahatlıkla yapabilecek. Emekli olup aynı zamanda kesinlikle uğraşan emekliler için de aynı zamanda ekstra avantajlar var. Çiftçilikle uğraşan emeklilere harman kart ve kredili mevduat hesabı üzerinden ekstra nakit destek sağlanacak.

Ayrıca emekliler beni kim hesapları için kendilerine özel faiz oranlarını kullanma fırsatına sahip olurken günlük nakit çekim desteği de alacak nokta yine emekliye ücretsiz havale ve EFT fırsatları da var.

MAYIS AYI SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından emeklilere özel olarak hazırlanan yeni promosyon paketi mayıs ayı sonuna kadar devam edecek. Emekli maaşı alan SSK bağ-kur memur emeklisi fark etmeden tüm emekliler başvuru işlemlerini yapabilecek. Ayrıca bankanın sektörde de birçok işbirliği bulunuyor. Emekliler 0 faizli kredi fırsatı ve faizsiz alışveriş imkanlarını da değerlendirebilecek.