Emeklilere Müjde 20.30'da Geldi! Çifte Ödeme 9-10-11 Mayıs'ta Hesaplarda

SSK ve bağ-kur emeklisine müjde akşam saatlerinde geldi. 9-10-11 Mayıs’ta çifte ödeme emeklinin IBAN numarasına geçiyor.

Emeklilere Müjde 20.30'da Geldi! Çifte Ödeme 9-10-11 Mayıs'ta Hesaplarda

Emeklilere Müjde 20.30'da Geldi! Çifte Ödeme 9-10-11 Mayıs’ta Hesaplarda!

SSK ve bağ-kur emeklisi için güzel haber akşam saatlerinde verildi. Saat 20.00'de yapılan Açıklama ile birlikte emekli maaşı alanlar için yeni ödemeler listelendi. Emekliye çifte ödeme sürprizi var. 9 10 11 Mayıs'ta ödemeler emekli tahsis numarası sonuna göre IBAN numarasından yapılacak. 17 milyondan fazla emekli için yapılan yeni son dakika duyurusu yüz güldürdü. Peki ek ödeme nasıl alınacak? Ek ödeme şartları var mı?

Emekli maaşı alan Milyonlarca kişi için mayıs ayında ek ödeme fırsatları bankalar tarafından sunuluyor. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi yaklaşık 17 milyon kişi Maaş promosyonu alabilmek için bankaların kampanyalarını yakından takip ediyor. Bu defa güzel haber Akbank'tan geldi. Emekli maaşı alanlara şifre ödeme sürprizini duyuran Akbank hem promosyon hem de faizsiz kredi desteği veriyor. 4A 4C ve 4B emeklisi fark etmeden tüm emekliler başvuru yapabiliyor.

AKBANK’TAN EMEKLİYE REKOR PROMOSYON DESTEĞİ

2024 Mayıs emekli maaş promosyonu listesinde Akbank, en yüksek promosyon veren bankalardan biri olarak öne çıkıyor. Bankanın mayıs ayı promosyon kampanyasına göre emekli maaşı alanlara maaş aralığına göre yapılacak promosyon ödemesi 17.500 TL'ye kadar yükselmiş durumda. Emekli maaşını Akbank’a taşıyan ve 3 yıllığına buradan almayı tarif eden emeklilere verilen net promosyon 15.000 TL olurken aynı zamanda kredi kartı ürünlerinden birini kullananlara da 2500 TL için para hediye ediliyor.

emekliye-mujde.jpg

EMEKLİYE FAİZSİZ HOŞ GELDİN KREDİSİ

Emekliye yönelik kampanyaları Son yıllarda çok konuşulan bankalardan olan Akbank, aynı zamanda emekliye faizsiz Hoş geldin kredisi desteği de veriyor. Akbank'ın faizsiz kredi fırsatı 20.000 TL'ye kadar yükselmiş durumda. Emekliler bu bankayı tercih etmeleri halinde koşulsuz şartsız faizsiz kredi desteğinden yararlanma imkanını elde ediyor. Akbank'ın yeni faizsiz kredi kampanyası sadece emeklilere değil bankanın yeni müşterilerinin tamamına sağlanıyor. 6 ay vadeli olarak verilen faizsiz kredi, talep edilmesi durumunda 3 ay ödeme ertelemeli olarak da sunuluyor.

AKBANK PROMOSYON KAMPANYASI GEÇERLİLİK TARİHLERİ

Akbank'ın yeni promosyon kampanyasından faydalanmak isteyenler için başvurular en geç 31 Mayıs'a kadar devam edecek. Ayrıca faizsiz kredi kampanyası da aynı tarihlerde sona erecek. Promosyondan yararlanmak istiyorsanız Akbank mobil bankacılık hizmetleri, internet bankacılığı ve şubelerinden başvurunuzu yapabilirsiniz.