Ne promosyon, ne ikramiye! Emekliye yeni ödeme müjdesi

Emekliler için yeni ödeme müjdesi bu sabah geldi. Promosyon da değil, ikramiye de değil. Emekli rahat bir nefes alacak.

Ne promosyon, ne ikramiye! Emekliye yeni ödeme müjdesi

Emekli maaşı alan milyonlarca kişi için yeni ödememizi ise sabah saatlerinde duyuruldu. Bu defa promosyonda değil ikramiyede değil. Acil nakit paraya sıkışan, nakit ihtiyacı olan emeklilere faizsiz kredi verilecek Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada, Emekli maaşını taşıyanların 3 yıllık taahhüt karşılığında 25.000 TL'ye kadar faizsiz kredi desteği alabileceği bildirildi. Ayrıca ek olarak tabii ki promosyon fırsatı da var.

Emeklilerin yaşadığı geçim sıkıntısı son günlerde en çok konuşulan konular arıyorsun da yer alıyor. Ne yazık ki milyonlarca emekli vatandaş açlık sınırının altında yaşamak zorunda kalıyor. Bu sebeple de emekliler, hem düşük faizli kredi hesaplarını araştırıyor hem de faizsiz kredi veren bankalar hangileri sorusuna yanıt bulmaya çalışıyor. Emekliye yönelik yapılan birçok kampanya var. Ancak en cazip teklif Garanti Bankası'nda. Garanti Bankası'ndan emekliler için hem promosyon hem de faizsiz kredi desteği için oluyor.

EMEKLİYE 25.000 TL FAİZSİZ KREDİ

Türkiye'nin en kötü özel bankalarından olan ve emekliye de en değerli promosyon tekliflerinden birini sunan Garanti Bankası aynı zamanda yeni müşterisi olan emekliler için faizsiz Hoş geldin kredisi de veriyor. Garanti Bankası'nın faizsiz kredi kampanyasında 25.000 TL'lik limit konuldu. Emekli maaşını Garanti Bankası'na taşıyarak 3 yıllığına buradan almayı davet eden tüm emekliler anında Hoş geldin kredisi de alabiliyor. 6 ay vadeli olarak verilen faizsiz kredi desteği emekliye İlaç gibi geliyor.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Emekli kredisi kullanmak için yapmamız gereken tek şey, emekli maaşınızı 3 yıllığına Garanti Bankası'na taşımak ardından da mobil uygulama bölümünden kredilere tıklayarak buradan yeni kredi başvurusu yapmak. Dakikalar içinde onaylanan krediniz banka şubesine gitmeden IBAN numarasına aktarılıyor.

15.000 TL'YE KADAR PROMOSYON FIRSATI

Garanti Bankası emekliler için 15.000 TL'ye kadar maaş promosyonu da alıyor. Maaş aralığına göre verilen emekli promosyonları 3 yıllık taahhüt sözleşmesi karşılığında onaylanıyor. Sözleşmeyi onaylayanlar, 3 iş günü içinde ödeme alabiliyor.