4A 4B 4C'den Emekliye 1 Maaş Mayıs İKRAMİYESİ

4A 4B 4C emeklisi için piyango gibi haber geldi. Mayıs İkramiyesi onaylandı. En az 15.000 TL IBAN’dan yatacak.

4A 4B 4C'den Emekliye 1 Maaş Mayıs İKRAMİYESİ

4A 4B 4C emeklisi için mayıs ayı ikramiyesi geldi. Adeta emekliye büyük piyango vurdu. Milyonlarca emekli için yapılacak olan büyük ikramiye ödemesi için onay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan çıktı. Emekliler, IBAN numarası üzerinden emekli tahsis numarası sonuna göre ödeme alabilecek. SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisi olmak, yeni ya da eski emekli olmak hiç fark etmiyor. 16.2 milyon emeklinin tamamı 31 Mayıs tarihine kadar başvurusunu yapmak koşulu ile ikramiye ödemesi alabiliyor. Emekliye ikramiye ödemesi maaş aralığına göre değişiklik gösteriyor. Milyonlarca emekli için hazırlanan yeni ek ikramiye detayları haberimizde…

Emekli maaşı alan vatandaşlar artık Temmuz ayı zammını bekliyor. İlave zaman umutları Geçtiğimiz günlerde tamamen tükenmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan temmuz ayını işaret etmişti. Geri sayıma devam eden emekliler için bankalar tarafından ek ikramiye fırsatları sunuluyor. 4A 4B 4C emeklisine 12 bankadan özel ödeme var. Mayıs ayı itibariyle bu rakamlar daha da güncellendi. Peki Emekliye ne kadar ikramiye yatacak? Mayıs 2024 emekli maaş promosyonu ödemeleri kaç TL?

4A 4B 4C EMEKLİSİNE EK İKRAMİYE ÖDEMESİ

Emekliler için mayıs ayı ödemeleri başlıyor. 1 Mayıs 31 Mayıs tarihleri arasında emekliler için bankalar tarafından sağlanan promosyon fırsatları belli oldu. SSK BAĞ-KUR memur emeklisi ve EYT emeklisi 15.000 TL'ye kadar ek koşulsuz promosyon desteği alabiliyor. En yüksek promosyon veren bankalar listesinde 3 banka yer alıyor. ING Bank, Yapı Kredi Bankası ve Akbank herhangi bir ek koşulu olmadan 15.000 TL'ye Varan ek ödeme alma şansına sahip oluyor.

EMEKLİLERİN ŞUBEYE GİTMESİNE GEREK YOK

Emekli Mayıs 2024 promosyonu kampanyalarından yararlanmak için artık banka şubelerine gitme şartı aranmıyor. Hem kamu bankalara hem de özel bankalar artık online bankacılık hizmetleri aracılığı ile başvuru kabul ediyor. Yani şubeye gitmeden mobil bankacılıktan ve internet bankacılığı üzerinden emekli maaş promosyonu kampanyalarına katılabilirsiniz.

EMEKLİ KREDİSİ FIRSATLARI 2024

Ayrıca bankalarda Mayıs 2024 emekli kredisi fırsatları da devam ediyor. Nakit paraya ihtiyacı olan emekliler için bankalarda promosyon kampanyaları çok daha cazip bir şekilde sunuluyor. Örneğin kamu bankalarında çok düşük faiz oranı ile ve uzun vade seçenekleri ile emekli kredisi paketleri var. Yine özel bankalarda da herhangi bir faiz olmadan yani faizsiz Hoş geldin kredisi kampanyaları devam ediyor. Bu konuda da en yüksek ve cazip fırsat Garanti Bankası tarafından sunuluyor. Garanti Bankası'nın emekliye sunduğu 0 faizli kredi 25.000 TL'ye kadar yükselmiş durumda. Hem maaşınızı taşıyıp promosyon olabilir hem de Bankaların sunduğu bu ayrıcalıkları değerlendirebilirsiniz.