İstanbul’da İETT şoförüne silahlı saldırı! Peş peşe ateş etti

İstanbul’da İETT şoförü silahlı saldırıya uğradı. Alınan bilgilere göre bir yolcu kendisini otobüse almadığını iddia ettiği İETT şoförüne peş peşe ateş etti. Başka bir otobüsle aracı takip eden şahıs, kolu kapıya sıkışınca ateş etmeye son verdi.

İstanbul’da İETT şoförüne silahlı saldırı! Peş peşe ateş etti

Ümraniye’de yaşandığı aktarılan olayda, bir yolcu kendisini otobüse almadığını iddia ettiği EİTT şoförünü başka bir otobüse binerek takip etti. Perona geldiğinde duran İETT şoförü ile D.C. arasında tartışma yaşandı. D.C. isimli saldırgan yanındaki silahı çıkararak peş peşe ateş etti. Şoförün kapattığı kapının aralığından silahını ateşleyen D.C., kolu kapıya sıkışınca durdu.

OTOBÜS ŞOFÖRÜNE SİLAHLI SALDIRI

Olay, İstanbul Ümraniye’de meydana geldi. İETT otobüs şoförü tartıştığı yolcu tarafından silahlı saldırıya uğradı. İddiaya göre, kendisini araca almayan İETT şoförünü başka bir otobüse binerek takip eden D.C., peronda şoförle tartışmaya başladı. Son durağa kadar gelen ve şoförle tartışan saldırgan, yanındaki silahı çıkararak şoföre ateş açmaya başladı. Otobüs şoförü otomatik kapıyı kapatsa da kapının aralığından silahını sokan ve peş peşe ateş eden D.C., kolu kapıya sıkışınca durdu.

istanbul-da-iett-soforune-silahli-saldiri-pes-pese-ates-etti.jpg

ŞOFÖR 3 YERİNDEN YARALANDI

Dün saat 17.00 sularında yaşandığı aktarılan olayda silahlı saldırıya uğrayan İETT şoförünün üç yerinden yaralandığı bilgisine ulaşıldı. Kolunu kapıdan kurtaran saldırgan olay yerinden kaçarken olay yerine gelen ambulansa alınan yaralı otobüs şoförü Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.