Şarkıcı Kalben adliyeye sevk edildi! İşte verdiği ifade

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şarkıcı Kalben’in emniyetteki işlemlerinin tamamlandığı ve adliyeye sevk edildiği öğrenildi. Magazin manşetlerinin en üst sıralarına yerleşen Kalben’in emniyetteki ifadesi ortaya çıktı.

Şarkıcı Kalben adliyeye sevk edildi! İşte verdiği ifade

Ünlü şarkıcı ve müzisyen Kalben, İstanbul’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınmıştı. Evine baskın gerçekleştirilen Kalben Sağdıç’ın gözaltına alınarak emniyete götürüldüğü öğrenilirken emniyetteki işlemleri tamamlanan ünlü şarkıcı adliyeye sevk edildi. Ünlü şarkıcının kendisini ‘İçiciyim ben, satmıyorum’ diyerek savunduğu öğrenildi.

EVİNDE 15 GRAM SKUNK ELE GEÇİRİLDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, bu sabah saatlerinde uyuşturucu operasyonu düzenledi. Başlatılan soruşturma kapsamında alınan ihbarı değerlendiren ekipler, Beyoğlu ilçesinde şarkıcı Kalben’in evine baskın gerçekleştirdi. Ekiplerin belirlenen ikamete yaptığı baskında Kalben Sağdıç gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Şarkıcının evinde yapılan aramada üç parça halinde ağırlığı 15 gram gelen skunk türü uyuşturucu madde ile 2 bin avro, 730 dolar ve 500 TL ele geçirildiği aktarıldı.

sarkici-kalben-adliyeye-sevk-edildi-iste-verdigi-ifade.jpg

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Evinde arama yapılan ve başlatılan soruşturma kapsamında Türk Ceza Kanunu’nun 188. Maddesinden gözaltına alınan Kalben Sağdıç, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Hem magazin manşetlerinde hem de sosyal medyada geniş yer bulan bu olay konuşulmaya devam ederken şarkıcı Kalben’in emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Kalben ifadesinde, ‘İçiciyim ben, satmıyorum’ diyerek kendini savundu.