Aycan Yanaç kendisini aldatan sevgilisine geri mi döndü? Kafa karıştıran o paylaşım…

Survivor yarışmasıyla hafızalarda güçlü bir yer edinen Aycan Yanaç, geçtiğimiz haftalarda özel hayatında yaşadığı krizle magazin gündeminde yer almıştı.

Aycan Yanaç kendisini aldatan sevgilisine geri mi döndü? Kafa karıştıran o paylaşım…

Sevgilisinin ihanetini öğrenince mekan basan Aycan Yanaç, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla 'yeniden mi barıştılar?' sorusunu akıllara getirdi. Mesajları görünce hemen açıklama gereği duydu. 2020 ve 2022 yılları arasında Survivor yarışmasıyla ün kazanan Aycan Yanaç sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık adından söz ettirmeye devam ediyor. Yarışmadan sonra zayıfladığı gözlemlenen Aycan Yanaç'ın dudaklarına da estetik yaptırdığına dair iddialar öne sürülmüştü.

aycan-yanac-kendisini-aladatan-sevgilisine-geri-mi-dondu-kafa-karistiran-o-paylasim.jpg

GECE KULÜBÜNÜ BASMIŞTI
Aycan Yanaç, geçtiğimiz günlerde sevgilisi tarafından ihanete uğradığını öğrenmiş ve Ortaköy'de bir gece kulübünü basarak ortalığı adeta birbirine katmıştı. İhanete gözleriyle şahit olan Survivor'ın eski yarışmacısı, sevgilisine tokat atarak bu ilişkiyi tamamen bitirdiğini dile getirmişti. Aradan geçen zamanın sonrasında Aycan Yanaç'ın sosyal medya hesabında gül paylaşımları yapması dikkat çekmeyi başardı. Gül kutularında ise Aycan Yanaç'ın adının yazması dikkat çeken başka bir detay oldu. Sosyal medyada konuyla alakalı yorumlar arka arkaya yapılırken Aycan Yanaç'ın eski sevgilisi Zeyd Günay ile yeniden barışıp barışmadığı merakları cezbetti. Kendisi gelen mesajların sonrasında açıklama yapmay gereği duyan Aycan Yanaç, böyle bir durum olmadığını ifade etti.

aycan-yanac-kendisini-aladatan-sevgilisine-geri-mi-dondu-kafa-karistiran-o-paylasim-001.jpg

DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ KİŞİ DEĞİL
Aycan Yanaç yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Merakınızı gidermek için düşündüğünüz kişi değil... Sadece bu süreçte bana destek olan güzel insanlara teşekkür ediyorum” dedi.