Demet Evgar'lı Bahar dizisinden kötü haber! 7 Mayıs Bahar yeni bölüm yok

Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak gibi isimlerin yer aldığı Bahar dizisinden kötü haber geldi.

Demet Evgar'lı Bahar dizisinden kötü haber! 7 Mayıs Bahar yeni bölüm yok

Show TV'de başlayan ve sezona damga vuran Bahar dizisi dolu dizgin yoluna devam ediyor. Bu sezonun en çok konuşulan yapımlarından olan dizinin başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak gibi ünlü isimler paylaşıyor. Her hafta salı günü ekranlara gelen bahar dizisi ile ilgili kötü haber verildi.

BAHAR 7 MAYIS YENİ BÖLÜM VAR MI, YOK MU?

Bahar dizisinin son bölümünde uğradığı ihaneti öğrenen Bahar boşanma kararı almıştı. Son olarak Parla’yı da öğrenmek üzereyken dizi bitmişti. Bu sebeple yeni bölüm izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Ancak Bahar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlanmayınca izleyiciler endişelendi. 7 Mayıs Bahar yeni bölüm var mı yok mu sorusunun yanıtı da merak konusu oldu.

Alınan son dakika haberine göre Bahar dizisi yeni bölüm yetişmedi. Yapımcının elinde stok bölümü olmadığı için yeni bölüm bugüne yetiştirilmeye çalışıldı fakat fragmanda yayınlanmadığı için bu akşam dizinin yeni bölümü ekrana gelmeyecek.