Dizi aşkı gerçeğe dönüştü!

‘Kızıl Goncalar’ dizisinde Naim ile Nadire karakterlerini canlandıran Mert Turak ile Cemre Melis Çınar'ın aşk yaşadıkları gün yüzüne çıktı.

Dizi aşkı gerçeğe dönüştü!

Mert Turak ile meslektaşı Cemre Melis Çınar kameralara yakalanınca adeta ne yapacağını şaşırdı. Kızıl Goncalar dizisinde Naim ve Nadire karakterleri ile gündem olmayı başaran oyuncular Mert Turak ile Cemre Melis Çınar yeni bir aşka yelken açtıkları öğrenildi. Dizideki yasak aşkları gündem olan ünlü ikili gerçek hayatta sevgili oldu.

dizi-aski-gercege-donustu.jpg

“EYVAH YAKALANDIK”

Oyuncu Mert Turak ile meslektaşı Cemre Melis Çınar, geçtiğimiz akşam Cihangir'deydi. Magazin muhaberilerine yakalanınca şaşkınlıklarını gizleyemeyen çiftin, ağzından aynı cümleler çıktı: "Eyvah yakalandık!" Bir dizi aşkı daha gerçek olurken, gazetecilere aniden yakalan Mert Turak ile Cemre Melis Çınar "Olan oldu, bari poz verelim de güzel çıkalım" ifadelerini kullandı. Turak'ın kovboy çizmeleri ve Çınar'ın burnua taktığı piercing de dikkatlerden kaçmadı.

dizi-aski-gercege-donustu-001.jpg

MERT TURAK KİMDİR?

Mert Turak, 29 Mart 1980 tarihinde İzmir'de hayata gözlerini açmıştır. Öğretmen olan babası Malatyalı, vergi memuru olan annesi Makedonya asıllıdır. 3-4 yaşında iken Aydın'daki teyzesinin yanında kalmıştır. İlkokula izmir'de Doğan Akad Meliha Akad ilkokulunda gitmiştir. İlkokul 3.sınıfta Karşıyaka Bostanlı' ya taşınmışlardır. Emlak ilkokulunda okumaya başlamıştır. Ortaokul 2 de Bostanlıdan İzmir Yeşilyurt a taşındılar. 1994 yılında ortaokulu bitirmiştir. Liseyi İzmir Vecdi Gönül Lisesinde okumuştur. 1995 yılında Tiyatro kursuna başlamıştır.