Nagehan Alçı’dan dikkat çeken açıklamalar! Rasim’den neler çektim

2010 senesinde görkemli bir düğün eşliğinde nikah masasına oturduğu Rasim Ozan Kütahyalı'dan geçtiğimiz yıl anlaşmalı olarak tek celsede boşanan Nagehan Alçı, konuk olduğu bir programda sürpriz bir açıklamayla damgasını vurdu "Rasim'den neler çektim".dedi

Nagehan Alçı’dan dikkat çeken açıklamalar! Rasim’den neler çektim

KRT TV ekranlarında yayınlanan 'Bakış Açısı' programından dikkat çeken anlar yaşandı. Programın biteceği esnada Ümit Zileli, uzun zaman sonra ilk kez rahat bir program yaptığını dile getirerek programın bir diğer konuğu Nagehan Alçı'ya teşekkürlerini sundu. Bunun üzerine Alçı da "Sen Rasim'e alışmışsın. Benle program yapınca böyle oluyor" sözleriyle Zileli'ye espri yaptı.

nagehan-alcidan-dikkat-ceken-aciklamalar-rasimden-neler-cektim.jpg

“ÇOK ŞEY KATTI AMA BENİ YORDU”

Zileli, Rasim Ozan Kütahyalı'nın eski eşi Nagehan Alçı'nın bu yorumu üzerine, "Sahiden neler çektik Rasim'den" ifadelerini kullandı. Nagehan Alçı ise, "Ben de neler çektim" ifadeleriyle yanıt verdi. İkili arasında yaşanan bu dikkat çeken ve aynı zamanda güldüren diyalog sosyal medyada gündem oldu. Rasim Ozan Kütahyalı ile 13 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Nagehan Alçı, "Şikayet etmek istemiyorum, bana çok şey kattı ama beni yordu da. Birbirimize daha benzeyen insanlar olsaydık, hayat daha kolay olurdu" şeklinde konuşmuştu. Alçı'nın Rasim Ozan Kütahyalı'dan talep ettiği 40 milyon TL'lik tazminat ise uzun süre gündemde yer edinmişti.

nagehan-alcidan-dikkat-ceken-aciklamalar-rasimden-neler-cektim-001.jpg

NAGEHAN ALÇI HAKKINDA

Nagehan Alçı 13 Nisan 1977 İstanbul’da dünyaya gelmiştir, Türk gazetecidir. İstanbul Erkek Lisesinden mezun olmuştur. Daha sonra Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslarası İlişkiler Bölümünde öğrenim görmüştür. Gazetecilik hayatına Hürriyet gazetesinin dış haberler servisinde staj yaparak başlamıştır. Daha sonra 32. Gün programında ve Avusturya‘daki bir televizyonda devam ettirmiştir.