Nihat Doğan ve Arzu Doğan boşanıyor! İşte sebebi

Nihat Doğan 2 sene evvel İranlı hayranı Arzu Doğan (Arezoo Gharlar) ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. 1 buçuk yaşında bir çocuğu bulunan çift boşanma kararı aldıklarını duyurdu.

Nihat Doğan ve Arzu Doğan boşanıyor! İşte sebebi

İddiaya göre çift evini de ayırmış. Nihat Doğan, İranlı hayranı Arzu Doğan ile geçtiğimiz senelerde dünyaevine girmişti. Çift daha sonra oğlu Badıkan'ı kucağına almıştı. 1 buçuk yaşında oğlu bulunan çift boşanma kararı aldığını duyurdu. Evlerini ayıran çift anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı.

nihat-dogan-ve-arzu-dogan-bosaniyor-iste-sebebi.jpg

KISKANÇLIK KRİZLERİ BAŞ GÖSTERDİ

Çift nafaka ve tazminatta anlaşmaya vardılar. Nihat Doğan eşi ve ve oğlunun oturması için bir evin tapusunu verdi. Aramızda Kalmasın'ın bir haberine göre, çiftin boşanmasının sebebi konserlerden sonra evde kıskançlık krizlerinin çıkmış olması olarak gösterildi. Çiftin evliliğinde iddiaya göre bir süreden beridir sıkıntılar yaşanmaktaydı.

nihat-dogan-ve-arzu-dogan-bosaniyor-iste-sebebi-001.jpg

NİHAT DOĞAN HAKKINDA

5 Mayıs 1977 İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. 11 yaşındayken babasını kaybetmiştir. Ailesinin büyükleri tarafından Muş'a götürülmek istendi fakat gitmek istemediğinden İstanbul'da kalmıştır. Avcılar'daki bir çay bahçesinde istek üzerine bir şarkı söylemesiyle orada bulunan fakat Almanya'da ikamet eden bir çiftin önerisiyle Almanya'ya gitmiştir. Bir sene orada kaldı fakat star olamayacağını düşünüp Türkiye'ye geri dönüş yapmıştır. Müzik kariyerine 1994 yılında Kırdın Kalbim'i adlı albümüyle başlamıştır. 22 Ekim 2012 tarihinde Nihat Doğan, Twitter hesabında İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup’ta yer alan Büyükderespor'un teknik direktörü olduğunu açıklamıştır.