Özge Özacar'ın sosyal medya pozları yorum yağmuruna tutuldu

Kızılcık Şerbeti dizisine 'Görkem' karakteri ile Özge Özacar dahil olarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Özge Özacar'ın sosyal medya pozları yorum yağmuruna tutuldu

Oyuncunun gerçek hayattaki havalı pozları görenleri şaşkına çevirdi. Ünlü oyuncunun son pozları sosyal medyada beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Her cuma izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başaran Kızılcık Şerbeti'nin neredeyse her sahnesi sosyal medyada ayrı olay olmaya devam ediyor. Kızılcık Şerbeti dizisinin hayranları tarafından oyuncuların gerçek hayattaki halleri oldukça merak ediliyor.

ozge-ozacarin-sosyal-medya-pozlari-yorum-yagmuruna-tutuldu.jpg

BEĞENİ YORUMLARI ALIYOR
Dizide birçok ismi tesettürlü olarak karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bunlardan biri de ünlü oyuncu Özge Özacar oldu. Dizinin hayranları tarafından oyuncunun gerçekteki hali oldukça merak ediliyordu. Güzelliği ile mest eden ünlü oyuncunun son pozları görenleri kendisine hayran bırakmayı başardı. Oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettirir hale geldi. Oyuncunun hayranları tarafından paylaşımlarına adeta yorum ve beğeni yağıyor. Oyuncunun son pozlarına gelen yorumlar ise şöyle: "O kadar hissettirerek oynuyorsun ki gerçekten görkemi yolasım geliyor", "Çok güzelsin", "Oldukça başarılı bir oyuncu", "Güzel kadın", "Çok beğeniyorum."

ozge-ozacarin-sosyal-medya-pozlari-yorum-yagmuruna-tutuldu-001.jpg

ÖZGE ÖZACAR KİMDİR?
Özge Özacar 22 Nisan 1995'te İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Özge Özacar, Zeynep Günay Tan, Merve Taşkan, Harika Uygur gibi isimlerden oyunculuk eğitimleri almıştır. Sevgili Geçmiş dizisinde canlandırdığı Azra karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Özge Özacar, 1,64 metre boyunda, 54 kilo ve Akrep burcudur.