Yeşim Erçetin'in eşinin ölümüyle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı

Eski manken Yeşim Erçetin iki sene önce dünyaevine girdiği eşi Fevzi Kardeseci evinin banyosunda ölü bulundu. Boşanma aşamasında olduğu eşinin cansız bedenini Yeşim Erçetin'in bulduğu gün yüzüne çıkmıştı.

Yeşim Erçetin'in eşinin ölümüyle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı

Fevzi Kardecesi'nin ölümüyle alakalı bomba bir iddia gündemde yer aldı. İki yıl önce iş insanı Fevzi Kardeseci ile evlenip ABD'ye yerleşen ünlü şarkıcı Yeşim Erçetin, eşini kaybettiğini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

yesim-ercetinin-olumuyle-ilgili-bomba-bir-iddia-ortaya-atildi.jpg

“SİLAHLA İNTİHAR ETMİŞ”

Boşanma aşamasında olduğu eşinin cansız bedenini bulan Yeşim Erçetin eşinin duşta başını mermer zemine çarparak yaşamını yitirdiğini dile getirmişti. Yeşim Erçetin'in eşi Fevzi Kardeseci’nin ölümüyle alakalı bomba bir iddia ortaya atıldı. Söylemezsem Olmaz yorumcularından Arto'nun bir iddiasına göre; “Erçetin'in eşi Fevzi Kardeseci ölmeden önce ünlü mankeni aramış ve eve dönmesi için yalvarmış. Yeşim Erçetin o eve gittiğinde Kardeseci silahla kafasına sıkmış ve intihar etmiş. Erçetin geldiğinde salonda kanlar içerisindeymiş. İntihar süsü değilse Kardeseci intihar etmiş” ifadelerini kullandı.

yesim-ercetinin-olumuyle-ilgili-bomba-bir-iddia-ortaya-atildi-001.jpg

FEVZİ KARDESECİ KİMDİR?

1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Fevzi Kardeseci, oyunculuk tutkusunu keşfettiği genç yaşlarda adım attı. Oyunculuk eğitimini aldıktan sonra televizyon dünyasına giriş yapmış ve kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi sağlamıştır. Kardeseci, televizyon kariyerine 1996 yılında bir ajansta oyunculuk dersleri alarak başladı. Ardından çeşitli televizyon programlarında sunuculuk yapmış ve izleyicilerin sevgisini kazanmayı sağlamıştır. Sporazzi, Top Secret, Yeşim, 1'den 3'e gibi programlarda başarılı sunuculuk performansı sergiledi.