İYİ Parti’den istifa eden isim CHP’ye geçti! Rozetini Özgür Özel taktı

İYİ Parti’de esen istifa rüzgarında partiden istifa eden isimlerden biri olan ve partini ‘hür ve müstakil olma’ kararı sebebiyle ayrılma kararı alan eski GİK Üyesi Bahadır Erdem, CHP’ye katıldı. Erdem’in rozetini bizzat CHP Genel Başkanı Özel taktı.

İYİ Parti’den istifa eden isim CHP’ye geçti! Rozetini Özgür Özel taktı

Geçtiğimiz yıl İYİ Parti’den istifa eden ve partinin ‘hür ve müstakil olma’ kararı sebebiyle istifa ettiğini açıklayan eski İYİ Parti GİK Üyesi Bahadır Erdem, artı CHP saflarında. İYİ Parti’de geçtiğimiz yıl başlayan yaprak dökümü hızla devam etmiş ve adeta bir istifa rüzgarı yaşanmıştı. İstifa eden isimlerden biri de eski İYİ Parti GİK Üyesi Bahadır Erdem olmuştu. İYİ Parti’den istifa eden erdem, CHP’ye katıldı.

BAHADIR ERDEM CHP’DE

İYİ Parti’den istifa eden ve bugün CHP’ye katıldığı öğrenilen Bahadır Erdem, CHP’nin bugünkü TBMM Grup Toplantısı’nda kürsüye çıktı ve yeni partisinin rozetini yakasına taktı. CHP’nin bugünkü TBMM Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bahadır Erdem’i kürsüye davet etti ve rozetini bizzat taktı. Erdem’e rozetini takdim ederken bir konuşma yapan Özel, ‘Mezun olduğu üniversitede lisans, yüksek lisans dersleri vermiş, Birleşmiş Milletler’de özel hukuk enstitüsünde ilk Türk hukukçu olma unvanına sahip, bundan sonraki süreçte bize güç verecek Sayın Bahadır Erdem baba evine katılıyor.’ dedi.

iyi-parti-den-istifa-eden-isim-chp-ye-gecti-rozetini-ozgur-ozel-takti.jpg

BAHADIR ERDEM’DEN İLK AÇIKLAMA

Rozetini bizzat CHP lideri Özgür Özel’den alan Bahadır Erdem, Özel2e teşekkürlerini iletti ve bu günün kendisi ve ailesi için çok önemli olduğunu belirtti. CHP’ye katıldıktan sonraki ilk açıklamasını yapan Erdem, ‘Bu milletimizi mutsuz eden tek adam rejimini sonlandırmak için elimden gelen her şeyi yapacağım.’ dedi.