Özgür Özel Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti! İşte iki liderin birbirine verdiği hediyeler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Bahçeli’nin TBMM’deki makamında gerçekleşen görüşme 45 dakika sürdü. İki liderden açıklama sonrasında herhangi bir açıklama gelmedi.

Özgür Özel Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti! İşte iki liderin birbirine verdiği hediyeler

CHP lideri Özgür Özel, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı AK Parti Genel Merkezi’nde ziyaret etmişti. Bugün MHP lideri Devlet Bahçeli’ye bir ziyaret gerçekleştiren Özel’e bu ziyaretinde CHP Grup Başkanvekilleri Gökhan Günaydın ve Ali Mahir Başaşır ile TBMM İdare Amiri ve CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan eşlik etti. İki liderin görüşmede birbirine karşılıklı hediye verdiği öğrenildi.

BAHÇELİ-ÖZEL GÖRÜŞMESİ GERÇEKLEŞTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i TBMM’deki makamında ağırladı. Bahçeli, Özel’i makam odası önünde karşıladı. Bu görüşmede Bahçeli’ye TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, MHP grup Başkanvekili Erkan Akçay, Meclis İdare Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay eşlik etti. Bu görüşme CHP ve MHP arasında 7 yıl sonraki ilk görüşme olarak kayıtlara geçti.

ozgur-ozel-devlet-bahceli-yi-ziyaret-etti-iste-iki-liderin-birbirine-verdigi-hediyeler.jpg

KARŞILIKLI HEDİYELEŞTİLER

İki lider arasındaki ana gündem maddesinin yeni Anayasa çalışmaları olduğu belirtilirken CHP kaynaklarından aktarılan bilgiye göre, söz konusu görüşmede yurt içindeki güncel konular ve ekonomideki son gelişmeler ele alındı. Karşılıklı hediyeleşen liderlerden CHP Genel Başkanı Özgür Özel Bahçeli’ye hediye olarak tespih ve mesir macunu takdim etti. MHP Genel Başkanı Bahçeli ise Özel’e motiflerle işlenmiş bir tabak hediye etti.