Beşiktaş Rizespor muhtemel 11! Süper Lig’de heyecan başlıyor

Trendyol Süper Lig’in 35. Hafta maçları bugün başlıyor. Yeni haftanın açılış maçı Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak. Siyah beyazlı ekip, sahasında rakibi Rizespor’u konuk edecek. Gözler maç saatine çevrildi.

Beşiktaş Rizespor muhtemel 11! Süper Lig’de heyecan başlıyor

Süper Lig’de sezon sonuna çok az bir süre kalırken artık heyecan da giderek artıyor ve şampiyonun kim olacağı merak ediliyor. Ligin 35. Hafta maçları bugün itibarıyla başlıyor. Açılış maçlarını saat 20.00’de Beşiktaş-Rizespor, Ankaragücü-Alanyaspor oynayacak. Süper Lig fikstürü merakla takip edilirken bugünkü maçlarla ilgili tüm detaylar da araştırılıyor. Peki, Beşiktaş-Rizespor maçı nerede? Beşiktaş Rizespor maçı hangi kanalda? Beşiktaş-Rizespor maçı saat kaçta? Beşiktaş-Rizespor maçının hakemi kim? Beşiktaş-Rizespor muhtemel ilk 11 nasıl? Beşiktaş muhtemel 11. Rizespor muhtemel 11. İşte tüm merak edilenler…

SÜPER LİG 35. HAFTA MAÇLARI BAŞLIYOR

Trendyol Süper Lig’de 35. Hafta maçları bu akşam başlıyor. Futbolseverler ise bu akşam oynanacak maçları takip ediyor. Bu akşam Beşiktaş, sahasında rakibi Rizespor’u konuk edecek. Ankaragücü ise sahasında rakibi Alanyaspor’u ağırlayacak. Bu akşamki tüm karşılaşmalar saat 20.00’de başlayacak.

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL İLK 11

Beşiktaş’ın Rizespor karşısındaki muhtemel 11’i şöyle; Mert, Svensson, Necip, Worrall, Masuaku, Chamberlain, Salih, Ghezzal, Muci, Rashica, Semih.

RİZESPOR MUHTEMEL İLK 11

Çaykur Rizespor’un bu akşam deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maçın muhtemel 11’i şöyle; Gökhan, Taha, Aliqulov, Emirhan, Halil İbrahim, Shelvey, Olawoyin, Akintola, Varesanovic, Zeqiri, Gaich.

besiktas-rizespor-muhtemel-11-super-lig-de-heyecan-basliyor.jpg

BEŞİKTAŞ-RİZESPOR MAÇININ HAKEMİ

3 Mayıs 2024 Cuma (bu akşam) saat 20.00’de başlayacak olan Beşiktaş-Rizespor maçını hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını ise Deniz Caner Özaral ve Samet Çavuş yapacak. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.