Fenerbahçe Beko maçında basketbolcular ile taraftarlar birbirine girdi

Fenerbahçe Beko’nun Monaco ile oynadığı maçta tansiyon oldukça yükseldi. Fenerbahçe Beko, karşılaşmada mağlup olurken kıran kırana geçen karşılaşma sonrasında basketbolcular ile taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.

Fenerbahçe Beko maçında basketbolcular ile taraftarlar birbirine girdi

THY EuroLeague play-off çeyrek final 4. maçında Fenerbahçe Beko, sahasında Monaco’yu konuk etti. Tribünleri dolduran sarı lacivertli taraftarlar Fenerbahçeli basketbolcuları yalnız bırakmadı. Fenerbahçe Futbol Takımı’ndan da bazı oyuncuları tribünlerde sarı lacivertli basketbolculara destek olduğu görüldü. Karşılaşma Fenerbahçe Beko’nun 65-62 mağlubiyetiyle sona ererken kıran kırana geçen mücadelede Monacolu basketbolcular ile sarı lacivertli taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.

SERİDE DURUM 2-2’YE GELDİ

THY EuroLeague play-off çeyrek final 4. maçında Fenerbahçe Beko, 3 Mayıs 2024 tarihinde sahasında rakibi Monaco’yu konuk etti. Karşılaşma 65-62 Fenerbahçe Beko’nun mağlubiyetiyle sona erdi. Bu sonuçla seride durum 2-2’ye geldi. Kıran kırana geçen mücadele sonrasında ortalık bir anda karıştı.

fenerbahce-beko-macinda-basketbolcular-ile-taraftarlar-birbirine-girdi.jpg

BASKETBOLCULAR İLE TARAFTARLAR BİRBİRİNE GİRDİ

Fenerbahçe Beko, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda rakibi Monaco’yu ağırladı. Heyecan dolu karşılaşmanın son bölümlerine doğru saha kenarındaki sarı lacivertli taraftarlar ile Monacolu basketbolcular arasında sözlü atışma yaşandı. Sözlü atışmalar maçın son bölümüne doğru büyüdü ve Monacolu oyuncu Alpha Diallo, maçın son düdüğüyle beraber Fenerbahçeli taraftarlara el hareketi yaptı. Bu hareketin ardından bazı taraftarların Monacolu oyuncuların üzerine yürüdüğü görülürken salonda tansiyon kısa süreli yükseldi. Araya güvenlik güçleri ve teknik ekipler girdi ve tansiyon çok geçmeden düştü.

fenerbahce-beko-macinda-basketbolcular-ile-taraftarlar-birbirine-girdi-001.jpg