Fenerbahçe transfer haberleri SON DAKİKA! Yıldız futbolcu veda ediyor

Fenerbahçe’de son dakika transfer haberleri futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Sarı lacivertli ekibin yıldız isimleri için talipler artıyor. Sezon sonu yaklaşırken gözler transfer durumuna çevrilirken o yıldız isim için 2 talip var.

Fenerbahçe transfer haberleri SON DAKİKA! Yıldız futbolcu veda ediyor

Fenerbahçe’de özellikle de bu sezon yaptıklarıyla göz dolduran ve sezonun parlayan isimlerinden biri olan İrfan Can Kahveci, performansıyla kendisine hayran bırakmıştı. Kahveci’nin bu sezonki performansı Fenerbahçelilerin takdirini toplarken yıldız ismin talipleri de çoğalıyor. İspanya’nın ezeli rakipleri Real Betis ile Sevilla Fenerbahçe’nin yıldızı için büyük bir rekabete girdi. İrfan Can Kahveci’nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2025 yılında bitecek.

İRFAN CAN KAHVECİ’NİN TALİPLERİ ÇOĞALIYOR

Fenerbahçe’de bu sezonki performansıyla herkesin takdirini toplayan ve takımına sunduğu katkıyla sarı lacivertli taraftarların gönlünde taht kuran İrfan Can Kahveci, adeta bu sezon kariyer sezonu yaşıyor. Başarısını katlayan İrfan Can Kahveci’nin talipleri de çoğalıyor. Ezeli rakipler de Kahveci’yi radarına aldı. İspanya’nın ezeli rakibi Real Betis ile Sevilla Kahveci için rekabete girdi.

fenerbahce-transfer-haberleri-son-dakika-yildiz-futbolcu-veda-ediyor.jpg

BU SEZON 45 MAÇA ÇIKTI

Fenerbahçe’de forma giyen yıldız orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, bu sezon Fenerbahçe forması ile tüm kulvarlarda toplamda 45 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 2807 dakika süre alan Kahveci, 18 gol, 12 asistlik istatistik yakaladı. Başakşehir’den Fenerbahçe’ye transfer olan Kahveci’nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.