Apple ipad pro m4 görücüye çıktı işte tüm özellikleri

Apple yeni tasarımı ipad pro modellerini tanıttı. İpad pro son dönemin en çok beklenen ürünlerinden biriydi. Merak edilen yeni modelin tüm özellikleri ve fiyatı da araştırılmaya başlandı. Gelişmiş çipler ve aşırı ince yapısıyla bu model dikkat çekiyor.

Apple ipad pro m4 görücüye çıktı işte tüm özellikleri

7 Mayıs tarihinde bir etkinlik düzenleyen ve bir süredir merakla beklenen ipad pro modellerinin tanıtımını yapan Apple, aşırı ince yapısı ve gelişmiş çiplerle dikkat çeken bu tablet ile ilgili tüm özellikleri paylaştı. iPod Nano’dan bile daha ince olan ve bu özelliğiyle de dikkat çeken tablet, OLED ekranları ile de tüm ilgiyi üzerine topladı. Ancak bu tablette en çok dikkat çeken nokta M4 çip oldu.

M4 ÇİPE GEÇTİ

Apple’ın yeni versiyonunda M4 çipe geçeceği belirtiliyordu. Bu yorumlar doğru çıktı ve M4 çip özellikler arasında yer alarak en dikkat çeken özellik olarak konuşulmaya başlandı. Yeni cihazın sahip olduğu özelliklerin MacBook’ları bile gölgede bıraktığı da gelen diğer yorumlar arasında.

YENİ IPAD PRO ÖZELLİKLERİ

Apple yeni ipad pro özellikleri tüm detaylarıyla merak ediliyor. Yeni ipad prolar, önceki nesil cihazlara kıyasla yüzde 50 daha güçlü işlemcilere sahiptir. Bu cihazların nöral işlemci birimleri de 38 trilyon işlem yapabilme kapasitesine sahiptir. Boyutu 5,3 ve 5,1 mm kalınlığa sahip olan cihazda Ultra Retina XDR sayesinde de yansımaları ortadan kalkıyor.

apple-ipad-pro-m3-gorucuya-cikti-iste-tum-ozellikleri.jpg

Yeni ipad pro özellikleri şöyle;

- Ekran: OLED, 11 inç veya 13 inç, 1600 nits, 120 HZ

- İşlemci: Apple M4

- Nöral İşlemci: Saniyede 38 trilyon işlem

- Depolama: 256GB/512GB/1TB/2TB

- Kamera: Yatay kenarda, 12 MP-12 MP geniş kamera

- Bağlantılar: 4 G LTE, WİFİ 6E, Bluetooth