Cinsiyet değiştiren arkadaşının evlenme teklifini reddeden kadın diri diri yakıldı

Cinsiyet değiştiren arkadaşının evlenme teklifini reddeden kadının diri diri yakılarak öldürüldüğü öğrenildi. Olayı gerçekleştiren kadının çocukluk arkadaşıydı. Cinsiyet değiştirerek erkek olan şahıs genç kadını acımasızca öldürdü.

Cinsiyet değiştiren arkadaşının evlenme teklifini reddeden kadın diri diri yakıldı

Hindistan’da yaşandığı belirtilen bu olay duyanların kanını dondurdu. Talihsiz kadının çocukluk arkadaşı tarafından yakılarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinsiyet değiştirerek erkek olan şahıs, çocukluğundan beri ilgi duyduğunu ve evlenmek istediğini söylediği arkadaşını teklifini reddetmesi üzerine yakarak öldürdü. Yakalanan şahsın sorgusunda her şeyi itiraf ettiği bilgisine yer verildi.

CİNSİYET DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA ÇOCUKLUK ARKADAŞIYLA EVLENMEK İSTEDİ

Olay, Hindistan’da yaşandı. Olayla ilgili aktarılan bilgilere göre, cinsiyet değiştirerek erkek olan bir şahıs, çocukluk arkadaşı genç kadına ilgi duyduğunu ve kendisiyle evlenmek istediğini söyledi. Genç kadın ise çalıştığı iş yerinden bir kişiye ilgisi olduğunu söyleyerek bu teklifi reddetti.

cinsiyet-degistiren-arkadasinin-evlenme-teklifini-reddeden-kadin-diri-diri-yakildi.jpg

ARKADAŞINI ACIMASIZCA ÖLDÜRDÜ

Teklifinin reddedilmesi üzerine gözü dönen şahsın kadını hediye aldım bahanesiyle ormanlık bir alana götürdüğü ve önce elini kolunu zincirle bağladığı daha sonra ise üzerine benzin dökerek yaktığı ortaya çıktı.

cinsiyet-degistiren-arkadasinin-evlenme-teklifini-reddeden-kadin-diri-diri-yakildi-001.jpg

SORGUSUNDA HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Arkadaşına sürpriz bir hediye aldığını söyleyen ve kendisiyle gelmesini isteyen şüpheli, genç kadını motosikletle ormanlık bir alana götürdü. Burada eli kolu zincirle bağlanan talihsiz kadın arkadaşına kendisini bırakması için yalvardı ancak arkadaşı onu dinlemedi. Genç kadını üzerine benzin dökerek yakan şahıs sorgusunda cinayeti itiraf etti.