Gazze’de iletişim ve internet tamamen kesildi

İsrail-Gazze hattında yaşananlar dünya genelinde gündemde yer alırken Gazze’de dünyanın gözü önünde büyük bir insanlık dramı yaşanıyor. Günlerdir İsrail’in bombardımanı altında olan bölgede hayat durma noktasında.

Gazze’de iletişim ve internet tamamen kesildi

İsrail, günlerdir Gazze’yi bombardımana tutuyor. Dün bir kez daha mülteci kampını hedef alan İsrail, masum sivillerin ölümüne sebep oldu. Çok sayıda ölü ve yaralının olduğu saldırının ardından birçok insanın da enkaz altında arandığı belirtildi. Bu sabah ise Gazze’de internet ve iletişimin hizmetlerinin yeniden kesildiği bilgisine yer verildi.

İLETİŞİM YENİDEN KESİLDİ

Gazze’de vicdanları yaralayan insanlık dramı yaşanıyor. Günlerdir İsrail’in bombardımanı altında olan Gazze’de bugün iletişimin yeniden kesildiği öğrenildi. İsrail, dün Gazze’deki Cibaliye Mülteci Kampı’nı vurmuştu. Bu saldırıda çok sayıda kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi de yaralanmış ve birçok kişinin de enkaz altında arandığı aktarılmıştı. Bölgede iletişimin kesilmesiyle durumun daha da kötü bir hal aldığı belirtildi.

gazze-de-iletisim-ve-internet-tamamen-kesildi.jpg

İNTERNET VE İLETİŞİM TAMAMEN KESİLDİ

Bölgedeki son durum dünya genelinde yakından takip edilirken Filistin Telekomünikasyon Şirketi Paltel’den sabaha karşı önemli bir açıklama geldi. Gazze Şeridi’ndeki internet ve iletişimin tamamen kesildiği duyurulurken sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, ‘Daha önce bağlanan uluslararası şebekenin yeniden kesilmesi nedeniyle Gazze Şeridi’nde tüm iletişim ve internet hizmetlerinin tamamen kesildiğini duyurmaktan üzüntü duyuyoruz.’ ifadeleri yer aldı. Bölgede daha önce de 27 Ekim tarihinde İsrail’in saldırısı sonucu iletişim ve internet kesilmişti. Bu olayın ardından bölgede kesilen iletişim ve internet hizmetinin aşamalı olarak yeniden verildiği bilgisi aktarılmıştı.