Haneda Havalimanı’nda alev alev yanan uçaktaki yolcular saniyeler içinde tahliye edildi

Tüm dünya Tokyo’daki uçak kazasını konuşuyor. Haneda Havalimanı’nda meydana gelen kazayla ilgili detaylar ve kazanın ardından görüntüler gelmeye devam ederken alev alev yanan uçaktaki yolcuların tahliye edildiği anlar gündem oldu.

Haneda Havalimanı’nda alev alev yanan uçaktaki yolcular saniyeler içinde tahliye edildi

Japonya’da meydana gelen uçak kazası tüm dünyanın gündeminde. Tokyo’daki Haneda Uluslararası Havalimanı’nın pistinde yaşanan korkunç kaza sonrasında yolcu uçağında çıkan yangın ve sonrasında yaşananlar saniye saniye kameralara yansıdı. Bir yolcu uçağının piste inişi esnasında bir sahil güvenlik uçağıyla çarpışması ve sonrasında yaşananlar gündemde. Kazanın ardından alev alev yanmaya başlayan uçaktaki yolcuların saniyeler içinde tahliye edildiği anlar çok konuşuldu. Uçaktaki 400’e yakın kişi sadece 90 saniye içinde başarılı bir şekilde tahliye edildi.

UÇAKLAR PİSTTE ÇARPIŞTI

Japonya’nın başkenti Tokyo’da yer alan Haneda Uluslararası Havalimanı’nda yürekleri ağza getiren bir kaza yaşandı. Pistte çarpışan uçaklardan biri alev alev yandı. Çok syaıda kişinin seyahat ettiği Japonya Havayolları’na ait bir yolcu uçağı, piste inişi esnasında bir sahil güvenlik uçağıyla çarpıştı. Çarpışmanın ardından uçakların alev alev yanmaya başladığı görüldü. Ekiplerin yangına müdahalesi başlarken uçaktaki yolcuların tahliyesi için de hızla harekete geçildi.

haneda-havalimaninda-alev-alev-yanan-ucaktaki-yolcular-saniyeler-icinde-tahliye-edildi.jpg

haneda-havalimaninda-alev-alev-yanan-ucaktaki-yolcular-saniyeler-icinde-tahliye-edildi-001.jpg

YOLCULAR 90 SANİYE İÇİNDE TAHLİYE EDİLDİ

Çarpışma sonucu çıkan yangın yürekleri ağza getirirken alev alev yanan uçağın içindeki yolcuların tahliyesi için hızla harekete geçen Japon yetkililer, başarılı bir tahliye operasyonu ile 400’e yakın yolcuyu sadece 90 saniye içinde başarılı bir şekilde tahliye etti.