İsrail yaralıları taşıyan ambulans konvoyuna saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail’in Gazze’deki katliamlarına bir yenisi daha eklendi. Bölgede günlerdir devam eden saldırılar sebebiyle çok sayıda sivil hayatını kaybetmiş, çok sayıda sivil de yaralanmıştı. İsrail, bu kez yaralıları taşıyan ambulans konvoyunu vurdu.

İsrail yaralıları taşıyan ambulans konvoyuna saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail, Refah Sınır Kapısı’na yaralı taşıyan ambulans konvoyunu hedef aldı. Günlerdir Gazze’ye yönelik saldırılarına devam eden İsrail, bu kez de yaralıları taşıyan ambulans konvoyunu hedef aldı. Saldırının ardından Gazze Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada çok sayıda ölü ve yaralının olduğu bilgisine yer verildi.

YARALILARI TAŞIYAN AMBULANSLARA SALDIRDILAR

İsrail, Ekim ayının başından bu yana tam ablukaya aldığı Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına devam ediyor. Günlerdir katliamlarına devam eden İsrail, sivilleri hedef alıyor. İsrail-Gazze hattında yaşananlar dünya basınında yer almaya devam ederken İsrail'in bugün yaralıları taşıyan ambulansları hedef aldığı öğrenildi. Alınan bilgilere göre, Şifa Hastanesi'nin ana girişinde Güney Gazze'ye doğru yola çıkmaya hazırlanan ambulanslara hava saldırısı düzenlendi.

israi-yaralilari-tasiyan-ambulans-konvoyuna-saldirdi-cok-sayida-olu-ve-yarali-var.jpg

AMBULANS KONVOYU HEDEF ALINDI

Saldırıyla ilgili son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor. Aktarılan bilgilere göre, İsrail, Mısır'da tedavi görmek üzere yaralıları taşıyan ambulans konvoyunu hedef aldı. Konvoyun tam yola çıkacağı esnada Şifa Hastanesi giriş kısmına yönelik saldırı düzenlendi. Saldırıda yaralı taşıyan ambulansların ciddi hasar aldığı görüldü.

israi-yaralilari-tasiyan-ambulans-konvoyuna-saldirdi-cok-sayida-olu-ve-yarali-var-001.jpg

GAZZE SAĞLIK BAKANLIĞI: ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR

Saldırının ardından açıklama yapan Gazze Sağlık Bakanlığı, çok sayıda ölü ve yaralı olduğunu belirtti. Gazze Hastanesi'ndeki Şifa Hastanesi'nde basın toplantısı düzenleyen Gazze Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el Kudra, İsrail'în sağlık çalışanlarını hedef aldığını belirtti. İsrail'in Refah Sınır Kapısı'na ulaşmak üzere güneye doğru hareket eden ambulans konvoyunu hedef aldığını belirten Kudra, saldırıda ölü ve yaralılar olduğunu bildirdi.