İsrail 2 mülteci kampını birden vurdu: Can kaybı korkunç boyutta

İsrail’in Gaze’ye yönelik acımasız saldırıları devam ediyor. Dünya basınında yer alan son dakika bilgisinde İsrail ordusunun Gazze’deki 2 mülteci kampını birden vurduğu yer alıyor. Saldırılarda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği aktarılıyor.

İsrail 2 mülteci kampını birden vurdu: Can kaybı korkunç boyutta

İsrail bu kez Gazze’deki 2 mülteci kampını birden vurdu. Daha önce Cibaliye mülteci kampına 2 kez saldırı düzenleyen İsrail ordusu, bugün aynı kampı üçüncü kez vurdu. İsrail ordusunun Gazze’deki Bureij mülteci kampını da bombaladığı bilgisine yer verildi. Saldırılarda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği, can kaybının korkunç boyutta olduğu bildiriliyor.

2 MÜLTECİ KAMPINI BİRDEN VURDULAR

Günlerdir Gazze'ye yönelik saldırıları devam eden İsrail ordusu, yine mülteci kamplarını hedef aldı. Daha önce 2 kez saldırdığı Cibaliye mülteci kampını bugün bir kez daha hedef alan İsrail ordusu, kampa üçüncü kez saldırdı. Ayrıca Gazze'deki Bureij mülteci kampına da saldırı olduğu öğrenildi.

GAZZE'DE CAN KAYBI KORKUNÇ BOYUTTA

İsrail ordusu, Gazze'deki Cibaliye ve Bureij mülteci kamplarını hedef aldı. Mülteci kamplarına yapılan bombalı saldırıda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin de yaralandığı belirtiliyor. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları 27 gündür devam ederken saldırılarda hayatını kaybeden Gazzelilerin sayısının 9 bini aştığı, yaralananların sayısının ise 32 bini bulduğu belirtiliyor.