İsrail bu kez de Gazze’nin merkezini bombaladı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail’in Gazze’deki katliamları devam ediyor. Günlerdir bombalı saldırılarına devam eden İsrail, bugün de Gazze’nin merkezindeki Sabra Mahallesi’ni hedef aldı. İsrail ordusunun Sabra Mahallesi’ne bombalı saldırı düzenlediği öğrenildi.

İsrail bu kez de Gazze’nin merkezini bombaladı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Tam 41 gündür Gazze’deki saldırılarına devam eden İsrail ordusu, saldırılarını şiddetlenerek devam ettiriyor. Çocuk, kadın, genç, yaşlı demeden bombardımanına devam eden İsrail, bu sabah ise kent merkezindeki Sabra Mahallesi’ni hedef aldı. İsrail savaş uçaklarının bu sabah Sabra Mahallesi’ni bombaladığı ve saldırıda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin de yaralandığı bilgisine yer verildi.

İSRAİL SALDIRILARINA DEVAM EDİYOR

İsrail-Gazze hattında çatışmalar her geçen gün şiddetlenerek devam ediyor. Günlerdir abluka altındaki Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarına devam eden İsrail ordusu, bu sabah kent merkezindeki Sabra Mahallesi’ni hedef aldı. İsrail savaş uçaklarının bu sabah Gazze’nin merkezindeki sabra Mahallesi’ni bombaladığı öğrenildi. Tam 41 gündür saldırılarına devam eden İsrail, sivillerin sığındığı hastaneleri, okulları, camileri ve evleri bombalıyor.

israil-bu-kez-de-gazze-nin-merkezini-bombaladi-cok-sayida-olu-ve-yarali-var.jpg

50’YE YAKIN KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İsrail’in bu sabah bombaladığı Sabra Mahallesi’nde saldırı sebebiyle 50’ye yakın kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin de yaralandığı belirtildi. İsrail’in Gazze’de tam 41 gündür devam eden saldırılarında 11 binden fazla kişi hayatını kaybetti, binlerce insan ise yaralandı. İsrail’in Gazze’de uyguladığı abluka sebebiyle yakıt, elektrik ve su sıkıntısı da yaşanıyor.