İsrail Gazze’de sivillerin sığındığı 2 kampı bombaladı! Gelen görüntülere yürek dayanmıyor

İsrail, günlerdir bombardımana tuttuğu Gazze’de bir kez daha sivillerin sığındığı mülteci kamplarını hedef aldı. Dün gece masum sivillerin sığındığı mülteci kamplarına bombalı saldırı düzenlendiği öğrenildi.

İsrail Gazze’de sivillerin sığındığı 2 kampı bombaladı! Gelen görüntülere yürek dayanmıyor

İsrail ordusu, tam 42 gündür abluka altına aldığı Gazze Şeridi’nde acımasızca saldırılarına devam ediyor. Bölgeden gelen görüntülere yürek dayanmazken bölgede yaşanan insanlık dramı dünya gündeminde yer buluyor. Dün akşam İsrail’in Gazze’deki 2 mülteci kampını hedef aldığı ve düzenlenen bombalı saldırıda aralarında çocukların da olduğu çok sayıda Filistinlinin yaralandığı ve hayatını kaybettiği bilgisine yer verildi. Bölgeden gelen saldırı haberleri ve görüntüler yaşananları gözler önüne seriyor.

MASUM SİVİLLERİN SIĞINDIĞI KAMPLARA BOMBALI SALDIRI

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik acımasız saldırıları günlerdir şiddeti artarak devam ediyor. Bölgedeki katliamlarına devam eden İsrail, dün gece yine masum sivillerin sığındığı 2 mülteci kampını hedef aldı. Deyr el-Belah’taki Nuseyrat Kampı’na hava saldırısı düzenleyen İsrail’in bu saldırısı sonucunda aralarında çocukların da bulunduğu çok sayıda Filistinli yaralandı ve hayatını kaybetti. Gazze Şeridi’nin kuzeyinde yer alan Cibaliye Mülteci Kampı’nı hedef alan İsrail’in gerçekleştirdiği saldırı sonucunda 11 Filistinlinin hayatını kaybettiği, yaralılar olduğu da aktarıldı.

israil-gazze-de-sivillerin-sigindigi-2-kampi-bombaladi-gelen-goruntulere-yurek-dayanmiyor.jpg

YOĞUN BOMBARDIMAN DEVAM EDİYOR

Bölgedeki son durum ve yaşananlar dünya gündeminde yer alırken Filistin haber ajansı WAFA’dan son dakika haberleri geldi. WAFA’da yer alan habere göre, Gazze Şeridi’nin kuzeyinde bulunan Cibaliye Mülteci Kampı’na İsrail tarafından saldırı yapıldı ve en az 11 Filistinli hayatını kaybetti, bazıları da yaralandı. İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi’ne yönelik yoğun bombardımanının devam ettiği de gelen bilgiler arasında yer aldı.

israil-gazze-de-sivillerin-sigindigi-2-kampi-bombaladi-gelen-goruntulere-yurek-dayanmiyor-001.jpg