İsrail Gazze’deki mülteci kampına saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail, günlerdir bombardımana tuttuğu Gazze’de yine mülteci kampına saldırdı. İsrail’in mülteci kampına yönelik düzenlediği bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre en az 20 kişi hayatını kaybetti.

İsrail Gazze’deki mülteci kampına saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail yine mülteci kampını hedef aldı. Bureij Mülteci Kampı’na düzenlenen bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre 20 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı. İsrail-Gazze hattında 7 Ekim tarihinden bu yana devam eden çatışmalarda Gazze’deki can kaybı 10 bine yaklaştı.

MÜLTECİ KAMPINI BOMBALADILAR

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları devam ediyor. Abluka altındaki Gazze’de bulunan Bureij Mülteci Kampı’na yönelik bombalı saldırı düzenleyen İsrail, yine masum sivilleri hedef aldı. Saldırıda en az 20 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda Filistinlinin de yaralandığı bilgisine yer verildi.

CAN KAYBI 10 BİNE YAKLAŞTI

İsrail-Gazze hattında 7 Ekim tarihinden bu yana devam eden çatışmalar giderek şiddetlenirken İsrail’in günlerdir saldırıda bulunduğu Gazze’de can kaybı 10 bine yaklaştı. Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan bilgilendirmeye göre, İsrail’in düzenlediği saldırılarda 4 bin 800’ü çocuk, 2 bin 550’si kadın olmak üzere toplam 9 bin 770 bin Filistinli hayatını kaybetti. Can kaybının 10 bine yaklaştığı aktarılırken, en az 24 bin kişinin de yaralandığı belirtildi.