İsrail Polisi TRT Haber ekibine saldırdı! Dipçikle kamerayı kırdılar

İsrail-Gazze hattında çatışmalar devam ederken yaşananları aktarmak ve tüm gelişmeleri paylaşmak için bölgede bulunan basın mensuplarına bir saldırı gerçekleşti. İsrail polisi, TRT Haber ekibine saldırdı.

İsrail Polisi TRT Haber ekibine saldırdı! Dipçikle kamerayı kırdılar

İsrail polisi, bu kez de TRT Haber ekibine saldırdı. Son dakika gelişmelerini aktarmak ve tüm gelişmeleri canlı yayında paylaşmak için bölgede bulunan TRT Haber ekibi, İsrail polisinin saldırısına uğradı. İsrail polisinin canlı yayındaki TRT Haber ekibine saldırdığı ve silah dipçiğiyle TRT Haber kamerasını kırdığı öğrenildi.

BASIN MENSUPLARINA SALDIRDILAR

İsrail polisinin saldırıları sınır tanımıyor. Bu kez de TRT Haber ekibine saldırdılar. Kudüs'te İsrail polisinin saldırısına uğrayan TRT Haber ekibinden Muhabir Murat Can Öztürk, saldırı anını anlattı.

israil-polisi-trt-haber-ekibine-saldirdi-dipcikle-kamerayi-kirdilar.jpg

DİPÇİKLE KAMERAYI KIRDILAR

TRT Haber ekibi, İsrail-Gazze hattında yaşananları aktarmak ve son dakika gelişmelerini duyurmak için bölgede bulunuyor. TRT Haber ekibinin canlı yayını esnasında basın mensuplarına bir saldırı oldu. İsrail polisi, Kudüs'te TRT Haber ekibine saldırdı. İsrail polisinin fiziki saldırısına maruz kalan TRT Haber ekibinin kamerası da kasti olarak kırıldı. İsrail polisi, silahının dipçiğiyle TRT Haber kamerasını kırdı.

israil-polisi-trt-haber-ekibine-saldirdi-dipcikle-kamerayi-kirdilar-001.jpg

CUMA NAMAZI ÖNCESİ BİR MÜDAHALE DAHA

İsrail, bu hafta da Cuma namazı öncesi müdahalelerine devam etti. İşgal altında olan Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde yer alan Mescid-i Aksa'da Cuma namazı kılmak için toplanan Filistinliler, yine İsrail'in kısıtlamaları ile karşılaştı. İsrail polisi, Mescid-i Aksa çevresinde kısıtlamalarını sürdürdü. Geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu hafta yine Cuma namazını kılmak isteyen Filistinliler, İsrail polisi tarafından engellendi. TRT Haber canlı yayınında İsrail polisinin engelleme ve müdahalelerine an be an yer verildi. Canlı yayın esnasında gaz bombasının caminin olduğu bölgeye atıldığı görüldü. TRT Haber Muhabiri, İsrail polisinin Mescid-i Aksa dışında da Cuma namazı için toplanılmasına izin vermediğini belirtti ve 'Her yerde bir engelleme, baskı var' ifadelerini kullandı. TRT Haber ekibine de saldıran ve kamerayı kıran İsrail polisinin bu müdahalesini anlatan TRT Haber Muhabiri Murat Can Öztürk, kamera kırık olsa da devam eden saldırıları göstereceklerini söyledi.