SON DAKİKA 6.3 büyüklüğünde deprem

Deprem haberleri son dakika deprem bilgilendirmeleri vatandaşların yakından takip ettiği başlıklar arasında. 6.3 büyüklüğünde bir deprem haberi son dakika olarak gündemde yer alıyor.

SON DAKİKA 6.3 büyüklüğünde deprem

Afganistan’da 6.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildiriliyor. Depremin Hindukuş bölgesinde meydana geldiği aktarılırken depremin ardından can kaybı veya yaralanma olup olmadığına dair henüz herhangi bir bilgiye yer verilmedi. Son gelişmeler ve bölgedeki son durum takip ediliyor.

AFGANİSTAN'DA DEPREM

Afganistan'da meydana gelen 6.3 büyüklüğündeki deprem dünya gündeminde ilk sırada. Depremin ardından bölgedeki son durum ve tüm gelişmeler araştırılıyor. Depremin yerel saatle 13.50 sularında meydana geldiği kaydedilirken sarsıntının derinliği ise 201 km olarak ölçüldü.

SARSINTI ÇEVRE İL VE İLÇELERDE DE HİSSEDİLDİ

Afganistan'daki depremle ilgili Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi tarafından açıklama yapıldı. Depremin Afganistan'ın Badakhsvan vilayetinin Hindukuş bölgesinde meydana geldiği aktarıldı. Depremin büyüklüğü 6.3 olarak ölçülürken sarsıntının başkent Kabil başta olmak üzere çevre il ve ilçelerde de hissedildiği bilgisine ulaşıldı. Deprem sonrası yaşanabilecek artçı sarsıntılarla ilgili uyarı yapıldı.