SON DAKİKA 7 büyüklüğünde deprem

Son dakika deprem haberleri arasında 7 büyüklüğünde deprem yer alıyor. Kısa sürede gündemin ilk sıralarına yerleşen deprem haberiyle ilgili tüm gelişmeler ve depremin yeri merak ediliyor. Depremin merkez üssü merakla araştırılıyor.

SON DAKİKA 7 büyüklüğünde deprem

Kırgızistan’da 7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildiriliyor. Merkez üssü Kızıl-Su olduğu kaydedilen depremin 7 büyüklüğünde olduğu kaydedildi. Depremin Çin’in yanı sıra Tacikistan, Kazakistan ve Özbekistan’da da hissedildiği öğrenildi.

KIRGIZİSTAN'DA ŞİDDETLİ SARSINTI

Kırgızistan'da şiddetli bir deprem meydana geldi. 7 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından vatandaşlar kendilerini sokağa attı. 7 büyüklüğünde kaydedilen depremin Kırgızistan'ın yanı sıra çevre ülkelerden de hissedildiği öğrenildi.

TAM 5 ÜLKEDE HİSSEDİLDİ

Kırgızistan'da meydana gelen depremin merkez üssü Kızıl-Su olarak açıklanmıştı. Büyüklüğü 7.0 olarak kaydedilen sarsıntının merkez üssü güncellendi ve depremin merkez üssünün Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde meydana geldiği bildirildi. Şiddetli sarsıntının Çin ve Kırgızistan'ın yanı sıra Kazakistan, Tacikistan ve Özbekistan'da da hissedildiği bilgisine yer verildi.

ARTÇI SARSINTILAR SÜRÜYOR

7 büyüklüğündeki depremin ardından bölgedeki son durum ve tüm gelişmeler dünya gündeminde yer almaya devam ediyor. Bölgede artçı sarsıntıların devam ettiği bilgisi paylaşılırken ilk depremden yaklaşık yarım saat sonra bölgede 5,1, 5,5 ve 5,0 büyüklüğünde artçı sarsıntılar gerçekleştiği öğrenildi.